8 Ιουλίου 2016

Φρίκη στην Κύπρο – Βίασε την έγκυο κόρη του!

Στη 18χρονη κόρη του, έγκυο τεσσάρων μηνών, ξέσπασε τα αρρωστημένα ένστικτά του ένας 48χρονος. Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της κτηνωδίας με τον πατέρα τεσσάρων παιδιών ξεδιπλώθηκαν στη δικαστική αίθουσα, προτού το «τέρας» πάρει το δρόμο για τη φυλακή με καταδίκη 15 ετών.

Το μοιραίο βράδυ του βιασμού
Τα γεγονότα του βιασμού διαδραματίστηκαν ένα βράδυ τον Ιανουάριο του 2014 στη Λεμεσό της Κύπρου.
Η κόρη ανακοίνωσε στον πατέρα ότι είναι έγκυος και τότε ξεκίνησε ο εφιάλτης.
Ο πατέρας και η κόρη του μπήκαν στο αυτοκίνητο με προορισμό το σπίτι της γιαγιάς, όπου θα συζητούσαν το θέμα της εγκυμοσύνης. Αυτή τουλάχιστον ήταν η πρόφαση. Μετά από αρκετές βόλτες, κατέληξαν τελικά στο Ακρωτήρι. Εκεί έδειξε και τις πραγματικές του προθέσεις.
«Ήπιε ένα τσιγάρο και όταν τελείωσε μου έγειρε τη μαξιλάρα του αυτοκινήτου που καθόμουν πίσω και πήγε να με χαϊδέψει. Του έσπρωξα το χέρι του και πήγα να τραβήξω τη μαξιλάρα πάνω. Τότε έβαλε το χέρι του πάνω στον λαιμό μου και με δύναμη με έσπρωξε ξανά πίσω στη μαξιλάρα. Εγώ άρχισα να φωνάζω και να κλαίω γιατί κατάλαβα τι ήθελε να μου κάνει και αυτός μου είπε να μην φωνάζω γιατί θα νευρίαζε και με προειδοποίησε να μην προσπαθήσω να φύγω. Εγώ φοβούμουν να μην θυμώσει και να με χτυπήσει και να πάθει κακό το μωρό μου και σταμάτησα να φωνάζω. Δεν μπορούσα να φύγω, γιατί ήταν από πάνω μου και οι πόρτες ήταν κλειστές και επίσης και να ξέφευγα, δεν θα μπορούσα να τρέξω γιατί είχα αποκόλληση του πλακούντα και ήμουν νοσοκομείο και βγήκα πριν δύο μέρες και δεν ήθελα να χάσω το μωρό μου».
Όπως αποκαλύφθηκε στην ακροαματική διαδικασία, ο βιασμός της ήταν το αποκορύφωμα ενός μαρτυρίου που είχε ξεκινήσει πολλά χρόνια νωρίτερα. Απειλές, ξυλοδαρμοί και ένταση ήταν οι μόνες αναμνήσεις που είχαν από τους γονείς του η 18χρονη και ο αδελφός της.
Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος σε τρεις κατηγορίες που αφορούσαν αδικήματα βιασμού, αιμομιξίας και σεξουαλικής εκμετάλλευσης ενηλίκου προσώπου.
Πηγή: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !