20 Ιουλίου 2016

Διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Αλ. Παπαναστασίου στη Θεσσαλονίκη

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, στο πλαίσιο του έργου «Συντήρηση ασφαλτόστρωσης λωρίδων κυκλοφορίας μέσων μαζικής μετακίνησης βασικού οδικού δικτύου του Δήμου Θεσσαλονίκης», που εκτελείται από το Δήμο Θεσσαλονίκης,
από ώρα 07.00΄ και μέχρι τις μεσημβρινές ώρες της Πέμπτης (21-07-2016), θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα προς ανατολικά της οδού Αλ. Παπαναστασίου του Δήμου Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στο τμήμα της από τη συμβολή της με τη Λεωφ. Κ. Καραμανλή μέχρι τη συμβολή της με την οδό Μητροπούλου.

Συνεπεία των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στα τμήματα των οδών Ψαρών και 28ης Οκτωβρίου, μεταξύ της Λεωφ. Κ. Καραμανλή και της οδού Αλ. Παπαναστασίου.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται με τη βοήθεια σημαιοφόρων μέσω της Λεωφ. Κ. Καραμανλή, των οδών Κλεάνθους, Θ. Χαρίση, καθώς και από τους γύρω δρόμους της περιοχής. Επισημαίνεται ότι, η κυκλοφορία στην οδό Κλεάνθους θα διεξάγεται κανονικά.

Για τις παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχει εκδοθεί σχετική Απόφαση από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.     

Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας, η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης θα λάβει μέτρα τροχαίας και ανάλογα με τις κυκλοφοριακές ανάγκες που θα προκύψουν, στις καίριες διασταυρώσεις θα υπάρχουν ρυθμιστές τροχονόμοι.
Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων και τις ενδείξεις των πινακίδων σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !