20 Ιουλίου 2016

Χαλκιδική: Δωρεάν διαμονή σε ξενοδοχεία για Τούρκους τουρίστες

Την δυνατότητα να παραμείνουν σε ξενοδοχεία της Χαλκιδικής μέχρι να εξομαλυνθεί η κατάσταση που επικρατεί στην Τουρκία ύστερα από την απόπειρα πραξικοπήματος προσφέρει η Ένωση Ξενοδόχων Χαλκιδικής σε Τούρκους τουρίστες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή για διακοπές στη Χαλκιδική. Συγκεκριμένα, οι 150-200 Τούρκοι τουρίστες που παραμένουν στον Νομό Χαλκιδικής μπορούν να παρατείνουν την διανομή τους σε ξενοδοχεία της ‘Ένωσης, χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση, έως ότου αποκατασταθεί η κατάσταση που επικρατεί στην Τουρκία.


 «Πήραμε μία πρωτοβουλία την Δευτέρα, μετά τα γεγονότα στην Τουρκία να έρθουμε σε επαφή μέσω εκπροσώπου μας με το Τουρκικό Προξενείο και να αναφέρουμε ότι για τους περίπου 150-200 τουρίστες, που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στον Νομό Χαλκιδικής να μπορούν τα μέλη-ξενοδοχεία της Ένωσης να προσφέρουν μία διευκόλυνση. Η διευκόλυνση μπορεί να είναι στον τρόπο πληρωμής, στο υπόλοιπο της πληρωμής ή και γενικώς στην διανομή τους ανάλογα τον πελάτη και τις ανάγκες του», αναφέρει στο thestival.gr ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Χαλκιδικής, Γρηγόρης Τάσιος.

 Αβεβαιότητα για τις κρατήσεις Αυγούστου- Σεπτεμβρίου Παρ’ όλο που αναμένονταν μαζικές αφίξεις Τούρκων τουριστών και ιδιαίτερα στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου ακόμη υπάρχει αβεβαιότητα λόγω της κατάστασης που επικρατεί στην Τουρκία. Να σημειωθεί ότι ο αριθμός των Τούρκων τουριστών που βρίσκονται στο Ν. Χαλκιδικής είναι μικρός λόγω του ότι οι περισσότεροι έχουν αναχωρήσει μετά το τέλος της γιορτής του  Μπαϊραμιού.

 Πηγή: thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !