9 Ιουνίου 2016

Ο γνωστός Κατερινιώτης Σάκης Τζήμας αναλαμβάνει τη Νίκη Βόλου !

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ
Η προγραμματισμένη για χθες έκτακτη Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Forum, όπου με 114 «ΝΑΙ» και μόλις 10 «ΟΧΙ» οδήγησαν το τμήμα ποδοσφαίρου στα χέρια του Κατερινιώτη παράγοντα, ο οποίος ζήτησε τη σύμπραξη όλων των παραγόντων, παρόντος και του κ. Ξάνθη, αλλά όχι του Στέλιου Βούλγαρη, που έλαμψε διά της απουσίας του.

Αρχικά το λόγο πήρε ο πρόεδρος του ΓΣ Βόλου «Η Νίκη» κ. Φάτσης, μεταφέροντας ένα σύντομο χαιρετισμό του κ. Παρασκευόπουλου, ο οποίος ευχήθηκε η απόφαση της Γενικής Συνέλευσης να έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και σχολίασε αναφορικά με τη διορία προς τους ενδιαφερόμενους λέγοντας πως μέχρι 18 Μαΐου δεν υπήρχε καμία γραπτή πρόταση και πως στο Δ.Σ. αποφασίστηκε από τον κ. Βούλγαρη να γίνουν κάποιες κινήσεις μέχρι τη Γ.Σ., ευχαριστώντας τον κ. Μουστακαλή για τη δωρεάν παραχώρηση της αίθουσας.
Ο κ. Φάτσης ανέφερε το ενδιαφέρον του κ. Τζήμα, αλλά και την πρόταση από τον κ. Ξάνθη, όπως και του κ. Βούλγαρη, αναφέροντας στη συνέχεια: «Ο κ. Βούλγαρης μου είπε δεν θα παραστεί στη Γ.Σ. χωρίς να μου πει το λόγο. Σύμφωνα με τους παρόντες πρέπει να ακούσουμε τι έχει να πει ο κ. Ξάνθης και στη συνέχεια ο κ. Τζήμας».
Ακολούθως αποφασίστηκε πρόεδρος της Γ.Σ. να αναλάβει ο κ. Καραγιάννης, αλλά δεν πραγματοποιήθηκε ο Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός του τμήματος ποδοσφαίρου, κάτι το οποίο θα μεταφερθεί για αργότερα.
Το λόγο έλαβε ο κ. Ξάνθης, λέγοντας ότι κλήθηκε να πάρει μια απόφαση μετά τη συνάντηση με τον κ. Φάτση και του είπε πως αποσύρει την πρότασή του γιατί αυτή δεν περιλαμβάνει μόνο το ποδόσφαιρο αλλά όλο τον Ερασιτέχνη, λέγοντας στη συνέχεια:
«Ο κ. Φάτσης μου είπε πως δεν υπάρχει χρόνος και πως θα πάει πίσω το ποδόσφαιρο. Αναβάλλω την πρότασή μου και δεν την αποσύρω. Πέρσι δεν τα καταφέραμε 100%.
Αποσυρθήκαμε στην πορεία και έμεινε μόνο ο κ. Βούλγαρης, κάτι που μας ζήτησε. Αυτό το εγχείρημα δεν μπορούσε να πετύχει γιατί ήταν ένας. Ενα άτομο δεν μπορεί να κάνει αυτό το πράγμα. Στην πρότασή μου ήταν να μπουν όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα.
Η Νίκη πρέπει να έχει 10 χρηματοδότες. Πολλά άτομα ενδιαφέρθηκαν αλλά θέλουν να έχουν ενεργό συμμετοχή και να είναι στο Δ.Σ. Αναβάλω την πρότασή μου. Οταν θα γίνουν εκλογές εγώ είμαι υπέρ αυτού του μοντέλου. Δεν υπάρχει κάποιο άλλο να βγάλει τη Νίκη από το αδιέξοδο».
Μετά τον κ. Ξάνθη ο κ. Τζήμας πήρε το λόγο αναφέροντας πως το πρόβλημα δεν είναι οικονομικό αλλά χρειάζεται ένας άνθρωπος τεχνοκράτης για να μονιάσει και να βγάλει μπροστά την ομάδα. «Το να βάλεις χρήματα δε λέει τίποτα. Εγώ θα φέρω τα χρήματα στη Νίκη και θέλω να την οδηγήσω στο λιμάνι της Α’ Εθνικής. Μετά από τέσσερα χρόνια που ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο κατάλαβα ότι υπάρχει αγάπη και ιστορία αλλά δεν υπάρχει ένας άνθρωπος να κάνει το πιο απλό.
Να πιάσει τη βάση. Ακούσαμε ιστορίες αλλά η ομάδα δεν έχει ούτε 200 παιδιά στις Ακαδημίες. Διώξατε τα παιδιά σας και διώξατε τα πάντα. Από εκεί θα πάμε και έτσι θα πάμε μπροστά. Η Νίκη είστε εσείς.
Είμαστε στη Γ’ Εθνική και είναι εύκολη η διαχείριση. Οι προτάσεις μου και οι επιχειρηματίες, που θα επενδύσουν θα πείθονται όσο εσείς γεμίζετε το γήπεδο. Βασικός στόχος είναι οι Ακαδημίες και οι χορηγίες.
Ηρθα πολλές φορές στο γήπεδο και όταν μπήκα μέσα το πρώτο πράγμα που με έκανε να απελπιστώ ήταν οι εγκαταλελειμμένες διαφημιστικές πινακίδες.
Επιτρέπεται μία ομάδα σαν τη Νίκη να μην έχει πρόγραμμα ΕΣΠΑ; Η πρώτη κίνηση που έπρεπε να γίνει είναι να δώσει τα φώτα στα τμήματα των υποδομών.
Το γραφείο μου πήρε έγκριση μέσα από το ΕΣΠΑ για να κάνει ΕΣΠΑ.
Σας έλειπε η διαφάνεια. Η δική μου τεχνογνωσία έχει λύσει το θέμα των πληρωμών. Δεν μπορούμε να κάνουμε κανένα βήμα αν δεν υπάρχει διαφάνεια.
Εχουμε τον κ. Βούλγαρη ο οποίος είναι νοικοκύρης και έχει βρει τον τρόπο του στον πρωτογενή τομέα. Δεν μπορούμε να τον τιμωρήσουμε που είχε την πίεση και δεν είχε διαφάνεια. Σας παρακαλώ από σήμερα να μονιάσουμε. Σας το λέω ξεκάθαρα. Πληροφορήθηκα πως η Νίκη έχει 100 παιδιά. Επιτρέπεται; Εμείς σήμερα εδώ είμαστε 187 και έχουμε 100 παιδιά και ψάχνουμε στον κ. Φάτση το πρόβλημα και στον κ. Βούλγαρη.
Είδα ότι η ομάδα μπορεί να σταθεί εύκολα και να κάνει πρωταθλητισμό. Η Νίκη στη χειρότερη περίπτωση έπρεπε να αγωνίζεται στη Β’ και να κάνει πρωταθλητισμό. Πρέπει να πάμε την ομάδα επειγόντως στη Football League. Δεν θα διοικούσα ποτέ μια ομάδα η οποία είναι υποχρεωμένη να χάνει. Αυτή είναι η αλήθεια. Η Νίκη Βόλου είναι υποχρεωμένη να νικάει και εγώ είμαι υποχρεωμένος γι’ αυτό.
Με τα σημερινά δεδομένα με ένα μπάτζετ μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό. Το οικονομικό πρόβλημα δεν υπάρχει αλλά μην φανταστείτε τεράστια ποσά. Δεν είμαστε ένα άτομο αλλά μια πόλη ολόκληρη.
Η πρότασή μου είναι να αναλάβω την ομάδα να βελτιωθούν άμεσα τα γήπεδα να κατοχυρωθεί η συνδρομή των παιδιών και να γίνονται όλα διατραπεζικά χωρίς να αγγίζει τα χρήματα κανείς.
Θα ξεκινήσουμε με 15 εταιρείες οι οποίες είναι μεγάλες. Εχω μιλήσει με τον κ. Φάτση και γνωρίζει πως οι τρεις δεν θα έβαζαν ποτέ διαφήμιση στη γάμα, αλλά τους έπεισα».
Στη συνέχεια ο κ. Λαμπρινίδης σχολίασε πως πρέπει να υπάρξει συσπείρωση δυνάμεων λέγοντας πως ο κ. Ξάνθης εξαιρεί τον εαυτό του μέχρι τις εκλογές και ο κ. Τζήμας θέλει τα κλειδιά της ομάδας, διερωτώμενος αν υπάρχει συνενωτικό σχήμα ανάμεσα στους δύο ανθρώπους, ζητώντας να εξαντληθούν τα περιθώρια και από τη μεριά του ο κ. Τζήμας σχολίασε ότι: «Η ισχύς εν τη ενώσει».
Ο κ. Τσιντσίνης ζήτησε από τον κ. Τζήμα να σεβαστεί την ομάδα και όχι να τα «πάρει» και να φύγει, γιατί ο κόσμος έχει φτάσει στο απροχώρητο. «Πρέπει να ζήσεις την τρέλα μας και να μην παραμελήσεις τη Νικάρα. Ψάχνουμε για αδερφό και όχι για επενδυτή».
Ο κ. Φάτσης σχολίασε πως δεν έχει καμία πρεμούρα να χρωστάει στο ΙΚΑ και στην Εφορία, δίνοντας την ευκαιρία σε όποιον θέλει να βάλει υποψηφιότητα λέγοντας χαρακτηριστικά ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα. «Είχαμε 30 παραιτήσεις τα τελευταία χρόνια γιατί δεν τους ζητήσατε το λόγο;».
Η ομάδα είναι έτοιμη πρόσθεσε ο κ. Τζήμας και πως είναι κατά των ξένων παικτών. «Εχουμε 15 παίκτες, καλούς και έτοιμους, και του χρόνου θέλουμε να έχουν θετικό πρόσημο στο ταμείο».
Στη συνέχεια ζητήθηκαν εγγυήσεις και ο κ. Φάτσης είπε πως οι εγγυήσεις θα είναι εκατέρωθεν μέσα από συμφωνητικό που θα γίνει ακόμη και σε αποχώρηση στα μέσα της χρονιάς.
Τέλος, ακολούθησε η διαδικασία της ψηφοφορίας, με την οποία ο κ. Τζήμας πήρε το «ΟΚ» με 114 «ΝΑΙ».

Ποιός είναι ο Θανάσης Τζήμας
O νέος ηγέτης των κυανόλευκων, Θανάσης Τζήμας είναι επιθεωρητής ασφαλιστικών εταιρειών και σύμβουλος νομικής προστασίας, ενώ ασχολείται και με τη Στρατηγική Διαχείριση Επιχειρήσεων με εξειδίκευση σε προγράμματα ΕΣΠΑ, που αφορούν και το αθλητικό κομμάτι. Παράλληλα είναι επιθεωρητής συντονιστής ασφαλιστικών συμβούλων, ασφαλιστικός σύμβουλος, ασφαλιστικός πραγματογνώμονας και σύμβουλος τραπεζοασφαλιστικών και οι συστάσεις που τον συνοδεύουν από την Κατερίνη, όπου δραστηριοποιείται είναι οι καλύτερες.

http://www.taxydromos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !