20 Απριλίου 2016

Μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη η εξόφληση της βασικής και της πράσινης ενίσχυσης

Για το χρονοδιάγραμμα των ερχόμενων πληρωμών των αγροτών επικοινώνησε με το γραφείο του αντιπροέδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ, Γιώργου Αποστολάκη, η βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας, Ελισάβετ (Μπέττυ) Σκούφα. Μάλιστα, ο κ. Αποστολάκης έδωσε και οδηγίες προς τους αγρότες για την οριστικοποίηση των δικαιωμάτων τους.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από το γραφείο του αντιπροέδρου, η εξόφληση της βασικής ενίσχυσης του 2015 (συνολικά 100 εκατ. ευρώ) και της πράσινης ενίσχυσης (550 εκατ. ευρώ) θα γίνει τη Μ. Τρίτη ή τη Μ. Τετάρτη. Θα υπάρξει και άμεσα επίσημη ανακοίνωση από τον Οργανισμό.
Τα δικαιώματα βασικής ενίσχυσης για το 2015 έχουν οριστικοποιηθεί και μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να πηγαίνουν στους κατά τόπους φορείς και να τυπώνουν τον «τίτλο» τους. Διαφορετικά μπορούν από το απόγευμα να τα εκτυπώνουν από δικό τους υπολογιστή μέσα από το site του ΟΠΕΚΕΠΕ.
Η εξέταση των ενστάσεων για τα προσωρινά δικαιώματα ενίσχυσης του 2015 έχει ολοκληρωθεί κανονικά. Οι δικαιούχοι των οποίων οι ενστάσεις έχουν τελεσιδικήσει, θα πληρωθούν κατά την εξόφληση της Μεγάλης Εβδομάδας. Οι δικαιούχοι των οποίων οι ενστάσεις έχουν απορριφθεί, δεν θα πληρωθούν σε αυτή τη φάση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !