20 Απριλίου 2016

Διαφωνούν οι κάτοικοι με το να γίνει η οδός Κίτρους διπλής κυκλοφορίας


Ο δήμος Κατερίνης σύντομα θα δώσει σε κυκλοφορία την οδό Κίτρους που τώρα είναι μονόδρομος και θα τον κάνει διπλής Κυκλοφορίας. Ο δρόμος είναι στενός, τα πεζοδρόμια ανύπαρκτα σε μεγάλο μέρος της οδού, η μισή οδός δεν έχει υποδομή για να γίνει διπλής. Ο...








κόσμος είναι έτοιμος να ξεσηκωθεί γιατί ο δρόμος έχει ήδη μεγάλη κίνηση, τώρα φανταστείτε μετά τι έχει να γίνει. Σας στέλνω μερικές φωτογραφίες που έβγαλα με το κινητό να δείτε τα στενά πεζοδρόμια, ούτε καρότσι μωρού δεν χωράει. Αυτές τις μέρες έκαναν τον κυκλικό κόμβο στην συμβολή Κίτρους με Κασσάνδρου και σύντομα έχουν σκοπό να δώσουν την κυκλοφορία της οδού.






Αναγνώστης

5 σχόλια:

  1. Σε καμια περιπτωση να γινει διπλος ο δρομος. ηδη εχει πολυ κινηση ο δρομος θα μας τον κανετε και διπλης ? ο δρομος ειναι στενος και θα υπαρχει προβλημα . και εμεις οι κατοικοι που θα παρκαρουμε τα αυτοκινητα μας θα μας απαντησει καποιος ??? τοσο καυσαεριο μπροστα απο τα σπιτια μας θα μας φερετε το διπλο τωρα ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας ρωτησουν επιτελους μια φορα τον κοσμο τι πραγματικα θελει . ειναι δυνατον να κανουν τον δρομο διπλης κυκλοφοριας? και στην διασταυρωση με εθνικης αντιστασης τι θα γινει θα βαλουν φαναρια με μονιμο μποτιλιαρισμα ????? πανε καλα ? ηδη εχει υπερβολικη κινηση ο δρομος αμην πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποτε παρθηκε αυτη η αποφαση ? μεγαλο λαθος αμα το κανει ο δημος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πιο μεγαλο κυκλικο κομβο επρεπε να φτιαξουν, αυτος ειναι πολυυυ μικρος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. συγνωμη αλλα απο που και ως που η κιτρους να γινει διπλης κυκλοφοριας ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !