20 Απριλίου 2016

Μιχαλολιάκος: Συνυπεύθυνοι ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την αύξηση της εγκληματικότητας και της λαθρομετανάστευσης


Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στην συζήτηση των πολιτικών αρχηγών για την δημόσια ασφάλεια επέρριψε από κοινού στις κυβερνήσεις του ΣΥΡΙΖΑ και προηγουμένως της ΝΔ τις ευθύνες για την ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας και την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση.


Τόνισε αρχικά ότι κάθε σοβαρό κράτος φυλά τα σύνορά του και κάλεσε την κυβέρνηση να κλείσει άμεσα τα σύνορα. Στην χώρα μας έχει χαθεί κάθε έλεγχος με βιασμούς, μαχαιρώματα και συνεχείς επιθέσεις από τους ανεξέλεγκτους λαθρομετανάστες.

Οι ισλαμιστές τρομοκράτες περνούν συνεχώς από τα διάτρητα σύνορα της χώρας όπως κατήγγειλαν και οι Έλληνες συνοριοφύλακες. Καθημερινά γίνονται δεκάδες παραβιάσεις από την Τουρκία, αλλά η κυβέρνηση συνεχίζει να ακολουθεί την πολιτική της σφαλιάρας.

Το ενδιαφέρον του κ. Μητσοτάκη είναι όψιμο, από την στιγμή που επί των ημερών διακυβέρνησης της ΝΔ εκατομμύρια λαθρομετανάστες ήρθαν στην Ελλάδα. Ακόμη, δεν δικαιούται να ομιλεί για τις ύποπτες ΜΚΟ των "αλληλέγγυων" από την στιγμή που σε αυτές είναι εμπλεκόμενοι και αστέρες της ψευτοδεξιάς.

Με ατράνταχτα στοιχεία ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής απέδειξε ότι επί των ημερών της ΝΔ η εγκληματικότητα των αλλοδαπών κάλπαζε με ληστείες και δολοφονίες.

Από αυτήν την ψευτοδημοκρατία που αποκαλείται "Δημοκρατία" έχει προκύψει μια τυραννία της διαπλοκής.

Υπάρχουν όμως οι αποφασισμένοι Χρυσαυγίτες, που αγωνίζονται για την διατήρηση του Εθνικού κράτους. Η Χρυσή Αυγή έχει καταθέσει σχέδιο νόμου για την οριστική πάταξη της λαθρομετανάστευσης.

Μόνο με μία δυνατή Χρυσή Αυγή θα σταματήσουν οι ανεξέλεγκτες ροές των λαθρομεταναστών.

Τέλος, έκλεισε με τα λόγια του Ίωνα Δραγούμη: "Κάτω το κράτος - Ζήτω το Έθνος"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !