19 Αυγούστου 2015

Εγγραφές στα τμήματα Υποδομής της ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης

Από τη  Δευτέρα 24 Αυγούστου ξεκινάν οι εγγραφές στα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης. Οι ενδιαφερόμενοι ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές μπορούν να προσέρχονται για εγγραφές στο γήπεδο στη Ν. Ζωή κατά τις απογευματινές ώρες  18:00 – 21:00 και στα τηλέφωνα 2351035590 και 6946072816. Φέτος θα λειτουργήσουν τα παρακάτω τμήματα :

1.    Εφηβικό – Κ17 (Γεν 1999-2000)
2.    Παιδικό (Γεν 2001-02)
3.    Προπαιδικό ( Γεν 2003-04)
4.    Junior (Γεν 2005-06)
5.    Προ -  Junior (Γεν 2007 – 08)
6.    Bambini ( Γεν 2009 – μικρότεροι )
Το τεχνικό team της Ακαδημίας με τους προπονητές ( Ταβουκτσής Στ. ,  Μπεκιάρης Γ. , Κυπαρίσσης Π.) , οι άρτιες γηπεδικές εγκαταστάσεις και οι εμπειρία της Ακαδημίας σε πρωταθλήματα υποδομής όπως της ΕΠΣ Πιερίας και της ΕΠΣ Μακεδονίας εγγυώνται μια ισόρροπη αθλητική  ανάπτυξη των νεαρών ποδοσφαιριστών , την τεχνική τους βελτίωση και την προσωπική ευχαρίστηση.
                Παράλληλα με την ένταξη της Ακαδημίας μας στις Χρυσές Ακαδημίες του ΟΠΑΠ αλλά την μακρόχρονη συνεργασία μας με τις Σχολές Ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού ευελπιστούμε να παρέχουμε στους νεαρούς ελπιδοφόρους ποδοσφαιριστές  ένα ολοκληρωμένο πακέτο στον φανταστικό κόσμο του Ποδοσφαίρου.
Το πρόγραμμα Αθλητικών Ακαδημιών της ΟΠΑΠ αποσκοπεί στο να:
  • φέρει τα παιδιά κοντά στον αθλητισμό
  • εμπνεύσει στους νέους τα ιδεώδη του αθλητισμού και τις ευγενείς αγωνιστικές αξίες
  • δημιουργήσει ισχυρούς δεσμούς μεταξύ των συμμετεχόντων σωματείων
  • βελτιώσει την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών στα συμμετέχοντα αθλητικά σωματεία
     Η βασική κατευθυντήρια γραμμή του προγράμματος είναι η συνεχής και διαδραστική εκπαίδευση των προπονητών, των παιδιών και των γονέων τους, με στόχο την αναβάθμιση των προτύπων της αθλητικής εκπαίδευσης και τη βελτίωση του τρόπου λειτουργίας των ερασιτεχνικών σωματείων.
Καρακούσης Σάκης                               

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !