19 Αυγούστου 2015

"17ο ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΒΛΑΧΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ ΚΟΚΚΙΝΟΠΛΙΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ"

Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Σύλλογος Κοκκινοπλιτών Πιερίας "Ο ΟΛΥΜΠΟΣ" για 17η χρονιά με τίτλο : "Πολιτιστικό Διήμερο - Παραδοσιακό Βλάχικο Γλέντι".
Τα δρώμενα θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 28 και το Σάββατο 29 Αυγούστου 2015 στο σε κέντρο διασκέδασης στον Κάτω Άγιο Ιωάννη .


Στις εκδηλώσεις της Παρασκευής, έντονο πολιτιστικό χρώμα θα μας χαρίσουν με την ζωηρή παρουσία τους τα Χορευτικά Τμήματα του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Σβορώνου "Ο ΣΒΟΡΩΝΟΣ" και του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Πιερίας "Ο ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ", ενώστο μουσικό παραδοσιακό πρόγραμμα θα μας συντροφεύσουν οι πατριώτες μουσικοί ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ ΖΗΣΗΣ στο ΚΛΑΡΙΝΟ και ΚΑΣΤΑΝΑΡΑΣ ΝΙΚΟΣ στο ΤΡΑΓΟΥΔΙ με την ορχήστρα τους.
Στις εκδηλώσεις του Σαββάτου συμμετέχουν τα Χορευτικά Τμήματα του Αθλητικού & Μορφωτικού Συλλόγου "ΒΙΓΛΑ ΠΙΣΟΔΕΡΙΟΥ" Φλώρινας και του Αδελφοποιημένου Συλλόγου Κρητών Πιερίας "ΤΟ ΞΑΘΕΡΙ" ενώ το παραδοσιακό βλάχικο γλέντι θα κορυφωθεί με τη συμμετοχή του δεξιοτέχνη στο ΚΛΑΡΙΝΟ ΚΟΤΣΙΝΗ ΓΙΩΡΓΟΥ, του ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΓΙΑΝΝΗ στο ΤΡΑΓΟΥΔΙ και του εκλεκτού τους επιτελείου.


Ώρα έναρξης: 08.00 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !