19 Αυγούστου 2015

2ο Lakos Music Festival στο Φαράγγι του Ενιπέα στο Λιτόχωρο
Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στο Φαράγγι του Ενιπέα στο Λιτόχωρο την 1η και 2η Αυγούστου οι μουσικές εκδηλώσεις  του 2ου Lakos Music Festival.
Μετά την περσινή αναγκαστική «αγρανάπαυση», φέτος έγινε δυναμική επανεκκίνηση για πρώτη φορά σε
συνδιοργάνωση με τον Δήμο  Δίου – Ολύμπου και την Αντιδημαρχία ΔΕ Λιτοχώρου, με τον πήχη να μπαίνει ψηλότερα τόσο  καλλιτεχνικά όσο και σε σχέση με τη διάρκεια των εκδηλώσεων.
Η επιτυχία των εκδηλώσεων κρίνεται ακόμα μεγαλύτερη εάν αναλογιστεί κανείς ότι τα πάντα σχεδιάστηκαν και οργανώθηκαν μέσα σε ελάχιστες εβδομάδες.
«Ψυχή» και του 2ου Lakos Music Festival για άλλη μία φορά ο Τάκης Δημούτσικος που σε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Νίκο Λάππα συντόνισαν όλες τις  απαραίτητες  ενέργειες  προκειμένου , σε πείσμα όλων, το 2ο Lakos Music Festival να γίνει πραγματικότητα. Μεγάλη  η βοήθεια από τους Βαγγέλη Βαμβάκο και Κώστα Καρατζίδη.

Ιδιαίτερες και θερμές ευχαριστίες στο Σώμα Εθελοντών Διασωστών του Ερυθρού Σταυρού «Οι Σαμαρείτες» Κατερίνης που κάλυψαν με υπευθυνότητα τις ανάγκες της διοργάνωσης και τις δύο ημέρες των εκδηλώσεων.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
Την 1η Αυγούστου την αυλαία  του φεστιβάλ άνοιξαν οι Λιτοχωρίτες «Red Hornets» με instrumental διασκευές γνωστών ροκ κομματιών. Την σκυτάλη πήραν οι «Jeronimo Brothers» που μας μύησαν σε blues ρυθμούς με τις δεξιοτεχνικές εκτελέσεις τους . Η βραδιά και η μπλουζ πανδαισία έκλεισαν με τους διάσημους «Blues Wire» (έχουν ψηφιστεί παγκοσμίως  το καλύτερο μπλουζ συγκρότημα εκτός ΗΠΑ) που συνεπήραν το κοινό παίζοντας πολλές γνωστές τους επιτυχίες.
Την επόμενη βραδιά στις  2 Αυγούστου το πρόγραμμα ξεκίνησε εντελώς διαφορετικά με τους «ITAL LIGHT» που ήρθαν από τα αγαπημένα Ιωάννινα για να μας ταξιδέψουν σε reggae ρυθμούς απόλυτα ταιριαστούς με το καλοκαίρι. Το φεστιβάλ έριξε αυλαία με πολύ δυναμικούς ροκ  - μπλουζ ρυθμούς από το συγκρότημα «Sakis Dovolis Trio» σκορπώντας ενθουσιασμό σε κοινό και διοργανωτές και ανοίγοντας την όρεξη για ακόμα καλύτερες εκδηλώσεις.
Οι πολλές εκατοντάδες κόσμου που παρακολούθησε το 2ο Lakos Music Festival και τις δύο βραδιές και τα πολλά συγχαρητήρια που δέχτηκαν οι συνδιοργανωτές, αποτελούν  την μεγαλύτερη απόδειξη επιτυχίας της διοργάνωσης.
Ευχή και υπόσχεση όλων το Lakos Music Festival να γίνει πλέον θεσμός!
Ραντεβού το επόμενο καλοκαίρι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !