19 Μαΐου 2015

Το βραβείο πολυπληθέστερης συμμετοχής κατέκτησε ο ΑΠΔ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ»


Το βραβείο πολυπληθέστερης συμμετοχής κατέκτησε ο ΑΠΔ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» στον 6ο ετήσιο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου 10χλμ (Ιπποκράτειος Αγώνας Δρόμου), ο οποίος διεξήχθη στην Λάρισα την Κυριακή 10 Μαΐου. Παράλληλα, ο αθλητής του συλλόγου Αλέξανδρος Γελαδάρης κατέκτησε την 3η θέση γενικής κατάταξης ανάμεσα σε 600 αθλητές με χρόνο 36.22
Πρώτος αναδείχθηκε ο Νικόλαος Τσικούρας με 34.43 του Α.Γ.Σ Γλυφάδας και 2ος ο Κώστας Σιαμήτρας με 36.13 (Ολύμπιοι Δρομείς Λεπτοκαρυάς). Στις γυναίκες, 1η η Βασιλική Συκοπέτη με 41.52 από τον Όμιλο Μαραθωνοδρόμων Γιαννιτσών, 2η η Ελένη Χατζηλιάδου με 47.36 ανεξάρτητη και 3η η Γεωργία Γεροπούλου με 49.18 επίσης ανεξάρτητη.
Αξίζει να αναφερθεί ότι ο «ΖΕΥΣ» βραβεύτηκε ως η πολυπληθέστερη αποστολή ανάμεσα σε δεκάδες συμμετοχές συλλόγων και ομάδων από όλη την Ελλάδα. Με σύνθημα : «Αθλητισμός : Eπένδυση Ζωής», όπως έγραφε το πανό του συλλόγου που αναρτήθηκε τη στιγμή της βράβευσης, τα μέλη έστειλαν το μήνυμα της μαζικής άθλησης, του «ευ αγωνίζεσθαι» και της ευγενούς άμιλλας.
«Το βραβείο αυτό αφιερώνεται σε όλα τα μέλη μας και σε όλους όσοι μας στηρίζουν», δήλωσε ο Πρόεδρος του συλλόγου Χρήστος Μυστρίδης, ενώ ευχήθηκε ‘‘καλή συνέχεια και καλούς τερματισμούς σε κάθε μέλος της μεγάλης οικογένειας του συλλόγου».
Επιπλέον, συνεχάρη τους διοργανωτές για την ζεστή φιλοξενία καθώς και για την οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία.
Όποιος επιθυμεί να ενταχθεί στις τάξεις του συλλόγου, μπορεί να προσέλθει στα γραφεία του «ΖΕΥΣ» στην οδό Ρούπελ και Διγενή Ακρίτα κάθε Δευτέρα απόγευμα ή να επισκεφθεί την επίσημη ιστοσελίδα:www.zeusrunnersclub.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !