19 Μαΐου 2015

Συνελήφθη 25χρονος για ναρκωτικά στην Κατερίνη -Συλλήψεις και σε Πέλλα και Πολύγυρο






Συνελήφθη χθες (18-05-2015) το πρωί στην Κατερίνη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης ένας 25χρονος ημεδαπός για παράβαση της Νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Ειδικότερα σε έρευνα της οικίας του παρουσία δικαστικού λειτουργού, οδιαπιστώθηκε να αποκρύπτει: έναν αυτοσχέδιο ναργιλέ που περιείχε 52ml άγνωστης ουσίας, 23 αυτοσχέδια νάιλον σακουλάκια, ένα καλαμάκι και μία τηλεκάρτα με υπολείμματα ναρκωτικής ουσίας. Επιπλέον ο συλληφθείς προσπάθησε ανεπιτυχώς να παρεμποδίσει την έρευνα στην οικία του. (Η υπόθεση συνοδεύεται από φωτογραφικό υλικό)


Συνελήφθη χθες (18-05-2015) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας του Κιλκίς, ένας 42χρονος αλλοδαπός, για παράβαση της Νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Ειδικότερα, κατά τον αστυνομικό έλεγχο, στο όχημα που επέβαινε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 80 ναρκωτικά δισκία.


Συνελήφθησαν χθες (18-05-2015) το βράδυ σε περιοχή της Πέλλας από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Πέλλας, δύο ημεδαποί ηλικίας 28 και 31 ετών, για παράβαση της Νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Ειδικότερα, κατά τον αστυνομικό έλεγχο, στο όχημα που επέβαιναν βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης.


Συνελήφθη χθες (18-05-2015) σε περιοχή της Χαλκιδικής από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ένας 28χρονος ημεδαπός για παράβαση της Νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Ειδικότερα διαπιστώθηκε να αποκρύπτει στην οικία του μικροποσότητα κάνναβης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !