16 Μαΐου 2015

Χρυσό στην Άρση Βαρών η Χρυσάνθη Καϊλάρη

 Στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών που έγινε στην Αθήνα, στο κλειστό γυμναστήριο Ο.Α.Κ.Α. συμμετείχε η μαθήτρια Χρυσάνθη Καϊλάρη του Γενικού Λυκείου Αριδαίας,



το οποίο και εκπροσώπησε με μεγάλη επιτυχία, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο.
Η Καϊλάρη κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία των 63 κιλών με σύνολο 110 κιλά, και πιο συγκεκριμένα με 45 κιλά στην κίνηση του Αρασέ και 65 κιλά στην κίνηση του Επολέ-Ζετέ.
"Θέλω να ευχαριστήσω το Σύλλογο Γονέων και  Κηδεμόνων του ΓΕΛ Αριδαίας για την κάλυψη των εξόδων μεταφοράς μου από και προς το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα και πιο συγκεκριμένα τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ.Τσαρκνιά για την άμεση ανταπόκριση και βοήθειά του."
"Θέλω επίσης να ευχαριστήσω το Σύλλογό μου ΦΟΑ για την κάλυψη των εξόδων διαμονής μου σε ξενοδοχείο της περιοχής όπου διεξάγονταν οι αγώνες. Και φυσικά, τον προπονητή μου Γιώργο Δερμεντζή, με την καθοδήγηση του οποίου έγινε δυνατή και η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, ενός ανθρώπου που παρά τις δυσκολίες μάς στηρίζει και δίνει κάθε μέρα τον καλύτερο εαυτό του αποτελώντας παράδειγμα για τους νεότερους. Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ και στην υπόλοιπη ομάδα του ΦΟΑ, στους συναθλητές μου, που δείχνουν καθημερινά με τον δικό τους «αγώνα» πως το αδύνατο και το ακατόρθωτο είναι απλά θέμα μυαλού και τρόπου σκέψης και όχι δυνατοτήτων."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !