4 Μαρτίου 2015

Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΙΝΙΟ: Διαγόρας Σεβαστής-Πύδνα Κίτρους


Ο τελικός του κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας αποτελεί τη γιορτή του ποδοσφαίρου. Όπως και πέρσι έτσι και φέτος η διοίκηση της Ε.Π.Σ. Πιερίας προσδίδει στον θεσμό του κυπέλλου, του δημοφιλέστερου στο κόσμο αθλήματος, χαρακτήρα γιορτής, υλοποιώντας παράλληλα στην
πράξη τη φιλοσοφία της αποκέντρωσης μιας και ο τελικός διεξάγεται για δεύτερη χρονιά σε γήπεδο εκτός της Κατερίνης.
            Το γήπεδο του Αιγινίου «Ι. Παραλυκίδης» θα φιλοξενήσει την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015 στις 3:00 μ.μ. τον τελικό αγώνα του κυπέλλου περιόδου 2014-15 ανάμεσα στον Διαγόρα Σεβαστής και την Πύδνα Κίτρους.
            Η φετινή συνάντηση είναι αφιερωμένη στη μνήμη του ποδοσφαιριστή της ομάδας των Μακεδόνων Πιερίων της Ρητίνης Βασίλη Δάλλα που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή. Τα έσοδα του τελικού θα δοθούν στην οικογένεια του εκλιπόντος. Παράλληλα η διοργανώτρια Ένωση θα τιμήσει και την οικογένεια του αείμνηστου και επί σειρά ετών αθλητικού παράγοντα του Αιγινίου Ιωάννη Παραλυκίδη.
            Σε ανοικτή πρόσκληση η διοίκηση της Ε.Π.Σ. Πιερίας καλεί όλη τη φίλαθλη οικογένεια του Νομού στο Αιγίνιο, για να απολαύσει το τελικό αγώνα ανάμεσα σε δύο από τις καλύτερες ομάδες της χρονιάς αλλά και να επιβραβεύσει και να χειροκροτήσει τις αγωνιστικές προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.
            Η επιτροπή πρωταθλήματος και κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Πιερίας είναι έτοιμη από κάθε πλευρά, ώστε τόσο οι αγωνιζόμενοι, όσο και οι φίλαθλοι να αποχωρήσουν με τις ιδανικότερες εντυπώσεις από τον τελικό του θεσμού του κυπέλλου.
            Το Σάββατο 7-3-2015 στις 12:00 το μεσημέρι οι διοργανωτές όπως και οι προπονητές και αρχηγοί των δύο αντιπάλων θα δώσουν στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Πιερίας κοινή συνέντευξη τύπου.
«Θα είμαι και εγώ εκεί»
            είναι το κατευθυντήριο μήνυμα που επιθυμεί η Ε.Π.Σ. Πιερίας να γίνει σημείο αναφοράς για κάθε φίλαθλο του Νομού.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !