4 Μαρτίου 2015

Δωρεά αξίας 335 ευρώ από την ΕΠΣ Πιερίας στο Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών

Την Κ. Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015, στα πλαίσια της συνεργασίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας, με το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Κατερίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, το οποίο έχει αναλάβει για
το 2014-15 τη υγειονομική κάλυψη των πρωταθλημάτων υποδομής και των μεικτών ομάδων παίδων και νέων της Ε.Π.Σ. Πιερίας, η Τεχνική Επιτροπή της Ε.Π.Σ.Π., αναγνωρίζοντας την μακρόχρονη ανιδιοτελή προσφορά των Εθελοντών του Ε.Ε.Σ. προς τον συνάνθρωπο, αλλά και την συμβολή τους στην ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων, παρέδωσαν στο Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών ένα set νάρθηκες κενού Res-Q-Splint Plus του οίκου Spencer Ιταλίας οι οποίοι αποτελούν την πιο αποτελεσματική λύση για την επίτευξη πλήρους ακινητοποίησης τραυματισμένων άκρων, συνολικής αξίας τριακοσίων τριάντα τριών ευρώ (333,00€).

Ο κ. Κατιρτζής Δημήτριος, Αρχηγός του Τμήματος, εκ μέρους όλων των Εθελοντών, ευχαριστεί θερμότατα τον Πρόεδρο της Τεχνικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ. Πιερίας  κ. Γκοτζαμανίδη Γεώργιο και όλα τα μέλη του Δ.Σ. για την ευγενική τους αυτή προσφορά.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !