4 Μαρτίου 2015

Στις 11 Μαρτίου το ΑΕΚ - Ολυμπιακός

Ο Κύβος ερρίφθη... Η Επιτροπή Κυπέλλου Ελλάδας όρισε για την Τετάρτη, 11 Μαρτίου, τον αγώνα ΑΕΚ-Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης, ο οποίος δεν είχε οριστεί αρχικά στις 4 ή 5 Μαρτίου όπως ήταν προγραμματισμένο.
Τελικά, η σέντρα του αγώνα θα πραγματοποιηθεί σε οκτώ ημέρες στις 19:00 και θα δούμε ποια από τις δυο ομάδες θα περάσει στην επόμενη φάση. Θυμίζουμε ότι το πρώτο ματς στο Φάληρο είχε λήξει 1-1 με τα τέρματα των Αραβίδη και Μιλιβόγεβιτς.
Θυμίζουμε ότι στις 5/3 δεν μπορούσε να γίνει το ματς για λόγους ασφαλείας, διότι την ίδια μέρα στο ΟΑΚΑ παίζουν Παναθηναϊκός και Μπαρτσελόνα για την Ευρωλίγκα, ενώ στις 4 Μαρτίου δεν ορίστηκε λόγω του Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης δυο ημέρες πριν για το πρωτάθλημα.
Τελικά, αγώνες πρωταθλήματος δεν έγιναν ύστερα από κυβερνητική απόφαση γιατί υπήρχαν ζητήματα ασφάλειας μετά τα γεγονότα της Λεωφόρου και του Δ.Σ. της Super League, το ΑΕΚ - Ολυμπιακός ήταν υψηλής επικινδυνότητας, όμως τελικά θα διεξαχθεί το παιχνίδι μια ημέρα μετά τα 90α γενέθλια των "ερυθρολεύκων".

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

"Σας ενημερώνουμε ότι η Επιτροπή Κυπέλλου Ελλάδας όρισε για την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015 και ώρα 19:00 τον αγώνα ΑΕΚ-Ολυμπιακός, ο οποίος εντάσσεται στην 2η αγωνιστικής της 4ης φάσης του Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !