27 Φεβρουαρίου 2015

Σε παγκόσμιο συνέδριο ο προπονητής του Αιγινιακού Νίκος Γιάγκου

Ο προπονητής φυσικής κατάστασης του Αιγινιακού Νίκος Γιάγκου συμμετείχε στο παγκόσμιο συνέδριο προπονητών φυσικής κατάστασης, που αποτελεί ένα θεσμό υψηλών προσδοκιών σε σχέση του αθλήματος και της ψυχοσωματικής κατάστασης των αθλητών. Το συνέδριο διεξήχθη στο Λονδίνο από 19-23 Φεβρουαρίου .


Η σκοπιμότητα του συνεδρίου και οι εισηγήσεις του αναβαθμίζουν το άθλημα του ποδοσφαίρου, καθώς το αντικείμενο μελέτης του συνεδρίου είχε ως σκοπό τη διερεύνηση του ψυχικού κόσμου των ποδοσφαιριστών κατά τη διάρκεια των αγώνων. Εξυπακούεται ότι η παρακολούθηση αυτού ειδικά του συνεδρίου συνεπάγεται πλήρη γνώση των τεκταινόμενων σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα καθόσον διερευνά με επιστημονικό τρόπο τη ψυχοσωματική κατάσταση των ποδοσφαιριστών.

Είναι γνωστό ότι ο συντοπίτης μας προπονητής φυσικής κατάστασης προικισμένος με τα ανάλογα επιστημονικά εφόδια  είχε τη δυνατότητα να εντρυφήσει στις εισηγήσεις του συνεδρίου, γεγονός που συνεπάγεται τη μεταφορά ειδικών ψυχολογικών γνώσεων κατά τη διεξαγωγή στη προπόνηση στις ομάδες που κατά καιρούς υπηρετεί. Ο ανερχόμενος προπονητής φυσικής κατάστασης διαπρέπει με τα άριστα αποτελέσματα που φέρει αλλά και με το ήθος που τον διακρίνει στις ομάδες που συνεργάστηκε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !