27 Φεβρουαρίου 2015

Κύπριοι επιτέθηκαν με λοστούς και σιδηρογροθιές σε Έλληνς φοιτητές

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα στην Κύπρο.
Έλληνες φοιτητές έπεσαν θύματα πρωτοφανούς επίθεσης από Κυπρίους σε μπαρ που βρίσκεται σε κεντρικό δρόμο της Λευκωσίας, με αποτέλεσμα πολλοί να μεταφερθούν σοβαρά τραυματισμένοι σε νοσοκομεία και οι υπόλοιποι να είναι σε κατάσταση σοκ.

Πιο συγκεκριμένα τα ξημερώματα της Παρασκευής σε μπαρ της Λεωφόρου Λήδρας, όπου διοργανώνονται συχνά φοιτητικές βραδιές, βρίσκονταν πολλοί Έλληνες φοιτητές, που σπουδάζουν στη Μεγαλόννησο.
Σύμφωνα με το Filathlos.gr, περίπου στις 4.30 με 4.45 το πρωί εμφανίστηκαν περίπου 50 Κύπριοι, που αποβιβάστηκαν από δύο Βαν και έλεγαν ότι είναι οπαδοί της Ομόνοιας.
Μπούκαραν στον μπαρ οπλισμένοι με σιδηρολοστούς, λοστάρια, σιδηρογροθιές, γκλομπ και άλλα αντικείμενα, έκλεισαν τις πόρτες, υποχρέωσαν τους υπεύθυνους να κλείσουν τη μουσική και άρχισαν να φωνάζουν "Έλληνες, καλαμαράδες, σκύψτε..."
Εν συνεχεία επιτέθηκαν με πρωτοφανή αγριότητα κατά των Ελλήνων φοιτητών, με αποτέλεσμα περισσότεροι από 20 να μεταφερθούν στα νοσοκομεία με τραύματα στα χέρια, στα πόδια και στα κεφάλια τους, ενώ οι υπόλοιποι βρίσκονταν σε κατάσταση σοκ.
Χαρακτηριστικό είναι ότι ειδοποιήθηκαν οι γονείς των Ελλήνων φοιτητών και ταξίδευσαν άρον-άρον για την Κύπρο, ενώ έκπληκτοι οι αυτόπτες μάρτυρες έλεγαν πως τέτοιο μένος δεν θα υπήρχε ούτε εναντίον Τούρκων!
Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, και κατά το παρελθόν υπήρξαν διάφορα ανάλογα επεισόδια, αλλά τα πράγματα δεν είχαν φτάσει σε τόσο ακραίο σημείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !