4 Αυγούστου 2016

ΙΧ τούμπαρε στο κέντρο της Λαμίας



Συνέβη τα ξημερώματα στην οδό Καραϊσκάκη στο κέντρο της Λαμίας. Η ώρα ήταν περίπου 5 και μισή όταν το αυτοκίνητο μάρκας Opel κινούνταν στην οδό Καραϊσκάκη.



Αφού πέρασε το Δημοτικό Θέατρο και την οδό Ομήρου η οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος που χτύπησε σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο. Το σταθμευμένο μετακινήθηκε λίγα μέτρα μπροστά ενώ το Opel αναποδογύρισε εγκλωβίζοντας μέσα του την γυναίκα.


Ο δυνατός θόρυβος αναστάτωσε την γειτονιά. Αμέσως για το περιστατικό ενημερώθηκαν αστυνομία, πυροσβεστική και ΕΚΑΒ. Άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λαμίας και της 7ης ΕΜΑΚ έσπευσαν στην οδό Καραϊσκάκη και κατάφεραν να απεγκλωβίσουν την οδηγό που ευτυχώς δεν είχε τραυματιστεί σοβαρά.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Λαμίας, ενώ τις έρευνες για το κάτω από ποιες συνθήκες συνέβη το ατύχημα διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Λαμίας.

Παρόμοιο περιστατικό είχε συμβεί στο ίδιο σημείο και δύο χρόνια πριν, τότε όμως το αυτοκίνητο πριν τουμπάρει είχε χτυπήσει τα κολωνάκια αρχικά και στη συνέχεια τρία σταθμευμένα οχήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !