13 Αυγούστου 2016

Πάτρα: Μετανάστες κακοποιούσαν σκυλιά!

Η φήμη που κυκλοφορεί εδώ και χρόνια πως κάποιοι μετανάστες γευματίζουν με… σκυλιά συνεχίζεται! Βέβαια οι μουσουλμάνοι θεωρούν μεγάλη αμαρτία να τρώει κάποιος χοιρινό ή σκύλο, ωστόσο οι καταγγελίες που έγιναν πριν μερικές ημέρες και μάλιστα και η παρέμβαση της Αστυνομίας, αν μη τι άλλο επιβεβαιώνει πως … κάτι συνέβη!

Όλα έγιναν στον χώρο της ΑΒΕΞ ο οποίος έχει καταληφθεί από μετανάστες. Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στην εφημερίδα «Κόσμος» το βράδυ του Σαββάτου αρκετά σκυλιά που βρίσκονταν μέσα στον χώρο του παλιού εργοστασίου ξυλείας, γάβγιζαν επίμονα. Η γυναίκα διαπίστωσε πως δεκάδες άτομα είχαν πιάσει 5 σκυλάκια και τα είχαν δέσει! Τα τρία ήσαν ξαπλωμένα και έμοιαζαν νεκρά και τα άλλα δύο ήσαν δεμένα και τα χτυπούσαν με ξύλα.
Αμεσα κάλεσε την Αστυνομία, ενώ ένας νεαρός κατάφερε να βγάλει ένα σκυλί έξω. Είναι το σκυλί που βλέπετε στην φωτογραφία και το οποίο μεταφέρθηκε σε γνωστή κτηνίατρο της Πάτρας για να το περιθάλψει.
Αγνωστο παραμένει για ποιο λόγο οι μετανάστες κακοποιούσαν τα άτυχα ζώα. Η τύχη των οποίων αγνοείται! Πάντως η φήμη πως κάποιοι λόγω της πείνας που αντιμετωπίζουν… τρώνε κρέας σκύλου συνεχίστηκε με αφορμή το συγκεκριμένο συμβάν!
Το θέμα πάντως έφθασε και στον αρμόδιο Εισαγγελέα, την παρέμβαση του οποίου σηματοδότησαν οι καταγγελίες των φιλόζωων της Πάτρας.
Σύμφωνα με αυτές αλλά και των περίοικων της ΑΒΕΞ, οι μετανάστες που διαμένουν στο χώρο του παλιού εγκαταλελειμμένου εργοστάσιο έχουν προχωρήσει στην συγκέντρωση αρκετών αδέσποτων ζωών, τα οποία σε πολλές περιπτώσεις κακοποιούν, για άγνωστο λόγο.
Η εντολή του Εισαγγελέα στο 4ο Αστυνομικό τμήματα Πατρών ήταν να συνδράμουν άμεσα, ώστε τα σκυλιά να περιέλθουν στον έλεγχο των φιλόζωων.
dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !