6 Ιουλίου 2016

Διαγραμμίσεις στον κεντρικό οδικό άξονα Θεσσαλονίκης - Περαίας –Ν. Μηχανιώνας

Εργασίες διαγράμμισης στους βασικούς οδικούς κόμβους της κεντρικής οδού που συνδέει τη Θεσσαλονίκη με την Περαία και τη Ν. Μηχανιώνα, εκτελούνται από το πρωί, εντός των ορίων του Δήμου Θερμαϊκού.

Οι εργασίες εξελίσσονται χωρίς να δημιουργούνται ιδιαίτερα προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων , καθώς σε όλα τα σημεία τοποθετείται ειδική προειδοποιητική σήμανση και επιπλέον υπάρχει επίβλεψη και ρύθμιση της κυκλοφορίας , όπου χρειάζεται, από άνδρες της Τροχαίας .
Το έργο των διαγραμμίσεων στον κυριότερο οδικό άξονα του Δήμου Θερμαϊκού ο οποίος συγκεντρώνει μεγάλους κυκλοφοριακούς φόρτους, κρίθηκε αναγκαίο και απαραίτητο από τη Δημοτική Αρχή για την ομαλή και ασφαλή διέλευση πεζών και οχημάτων. Πραγματοποιείται κατόπιν εγκρίσεως από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, του σχετικού αιτήματος του Δημάρχου Γ. Μαυρομάτη και διάθεσης γι’ αυτό το σκοπό κονδυλίων ύψους 10.000 ευρώ.
Η διαγράμμιση στη διασταύρωση της λεωφόρου Θεσσαλονίκης με την οδό Αμπελοκήπων στο ύψος του Δημαρχείου και του 1ου Δημοτικού Σχολείου που ξεκίνησε το πρωί έχει ήδη ολοκληρωθεί. Οι εργασίες συνεχίζονται στον κόμβο της οδού Σόλωνος στην Περαία, στον κόμβο των Ν. Επιβατών, στον κόμβο των ΚΑΑΥ μεταξύ Ν. Επιβατών και Αγ. Τριάδας, καθώς και στον κόμβο εισόδου στον οικισμό της Αγ. Τριάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !