6 Ιουνίου 2016

ΕΑΡΙΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΟΥΣΩΝ ΣΤΟ 3Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Η φιλία επικεντρώνεται στο διήμερο των εκδηλώσεων με τους μαθητές του 3ου δημοτικού σχολείου Κατερίνης να αφηγούνται, να τραγουδούν και να ζωγραφίζουν με αναφορά ένα από τα ωραιότερα ανθρώπινα συναισθήματα.

 Το πρόγραμμα των «Εαρινών Ημερών Μουσών 2016» της Εστίας Πιερίδων Μουσών Κατερίνης σταθμεύει στο 3ο δημοτικό σχολείο Κατερίνης, όπου συναντά τις μαθήτριες και τους μαθητές της στ΄ τάξης, ζητώντας να σκιαγραφήσουν εκφραστικά, μουσικά και εικαστικά το πώς διαισθάνονται τη φιλία.
 Την Τρίτη 7 Ιουνίου 2016, στις 8:30 μ.μ.  θα εκφρασθεί η μαθητική κοινότητα της στ΄ 1τάξης, ενώ την επόμενη μέρα και την ίδια ώρα το αντίστοιχο τμήμα της στ΄ 2 τάξης.
 Μια αξιόλογη πρωτοβουλία της Ε.Π.Μ. Κατερίνης που αποσκοπεί στο να εμπεδώσουν τα μικρά παιδιά στην τρυφερή τους ηλικία, τη φιλία και τα οφέλη της στο κοινωνικό γίγνεσθαι.

 Τις μαθήτριες και τους μαθητές, οι διοργανωτές από πλευράς Ε.Π.Μ. Κατερίνης σε συνεργασία με το διδακτικό προσωπικό, τους οδηγούν σε δημιουργικές δομές με γνώμονα ότι η φιλία βοηθάει σημαντικά στην κοινωνικοποίησή τους και στην ανάπτυξη υγειών σχέσεων.  Και αυτό γιατί οι φιλίες αρχίζουν να χτίζονται την περίοδο της εφηβείας και παίζουν ρόλο στην ανάπτυξη του ατόμου, της προσωπικότητας, της σωματικής και ψυχικής υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !