20 Μαΐου 2016

Λάρισα: Είχε μετατρέψει το διαμέρισμα σε χαρτοπαικτική λέσχη

Εντοπίστηκε χθες το βράδυ από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας διαμέρισμα στην πόλη το οποίο είχε μετατραπεί από τον ιδιοκτήτη του σε χαρτοπαικτική λέσχη όπου οι «πελάτες» έπαιζαν πόκερ.
Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν αιφνιδιαστικό έλεγχο στο διαμέρισμα και στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας συνελήφθησαν εννέα άτομα, εκ των οποίων οι δυο ήταν Αλβανοί υπήκοοι ηλικίας από 23 και 62 ετών και συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος κι οκτώ ακόμη άτομα που συμμετείχαν στο παράνομο παίγνιο.
Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της παραβίασης της νομοθεσίας περί παιγνίων και της παράβασης του νόμου περί όπλων.
Συνολικά, από το χώρο του διαμερίσματος συλληφθέντων κατασχέθηκαν: 8 τράπουλες, 10 ζάρια, 451 μάρκες πονταρίσματος, συνολικής χρηματικής αξίας 4.087 ευρώ, 536 μάρκες διαφόρων τύπων, άγνωστης χρηματικής αξίας, 3 ιδιόχειρα σημειώματα, με ονόματα παικτών και ποσά, ένα ξύλινο τραπέζι με τσόχα, το συνολικό χρηματικό ποσό των 1.235 ευρώ, 4 φυσίγγια πυροβόλου όπλου και μία σιδερογροθιά. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !