20 Μαΐου 2016

Κυπαρισσία: Γονείς έπιασαν 60χρονο στο κρεβάτι με την 10χρονη κόρη τους

Τον τρόμο με τα μάτια τους αντίκρισαν οι γονείς ενός 10χρονου κοριτσιού από τη Ρουμανία, όταν μπήκαν στο σπίτι ομοεθνούς τους στην Κυπαρισσία. Ο 60χρονος γνωστός τους, αποπλάνησε την ανήλικη μαθήτρια, κατάφερε να την παρασύρει στο σπίτι του και οι γονείς τον έκαναν «τσακωτό» στο κρεβάτι με το κοριτσάκι τους.
Η οικογένεια της 10χρονης Ρουμάνας αναστατώθηκε το βράδυ της περασμένης Τρίτης, καθώς είχε χάσει τα ίχνη της επί αρκετές ώρες. Για την εξαφάνισή της ειδοποιήθηκε η αστυνομία που ξεκίνησε έρευνες για να την εντοπίσει, αλλά τελικά ήταν οι γονείς της αυτοί που την βρήκαν στην κρεβατοκάμαρα του 60χρονου.
Λίγο έλειψε ο πατέρας να τον σκοτώσει με τα ίδια του τα χέρια κι ευτυχώς που βρέθηκαν εκεί αστυνομικοί και τον γλίτωσαν από την προφανή ανθρωποκτονία...
Ο 60χρονος ισχυρίστηκε ότι δεν είχε κάνει κάτι επιλήψιμο στο κοριτσάκι, αλλά και μόνο ότι βρέθηκε στο κρεβάτι μαζί του ήταν αρκετό για να συλληφθεί. Η 10χρονη θα υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση για να διαπιστωθεί αν υπήρξε βιασμός ή ασέλγεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !