2 Απριλίου 2016

Δηλώστε συμμετοχή τώρα στο "Ραντεβού" με τον Μάρκο Σεφερλή !

To «Ραντεβού» είναι μια ανανεωμένη εκδοχή του Ραντεβού στα Τυφλά. Θα παίζεται κάθε Σαββατοκύριακο στο STAR με παρουσιαστή τον αξεπέραστο Μάρκο Σεφερλή, που με το απαράμιλλο χιούμορ, την αστείρευτη ενέργεια και την «ανεβαστική» του διάθεση βοηθά τους παίκτες να βρουν το ιδανικό τους ταίρι!

Ένας παίκτης αναζητά το «άλλο του μισό» ανάμεσα σε τρεις υποψήφιους κάνοντας ερωτήσεις που έχουν σχέση με την συντροφικότητα, τον έρωτα, την απιστία, τον γάμο, χωρίς όμως να έχει μαζί τους οπτική επαφή. Από τις απαντήσεις τους και με την πολύτιμη βοήθεια του Μάρκου Σεφερλή, στο τέλος κάνει την επιλογή του.
Ο παίκτης μπορεί να έχει μαζί του ως συνοδό κάποιο συγγενικό ή φιλικό του πρόσωπο, που συμμετέχει στη διαδικασία λέγοντας τη γνώμη του χωρίς όμως να είναι αποφασιστική.
Η live - μπάντα της εκπομπής τραγουδά τα αγαπημένα κομμάτια των παικτών, κρατώντας ψηλά το κέφι του κοινού που παρακολουθεί από κοντά τα όσα γίνονται στο πλατό.
Το «ζευγάρι» κερδίζει ένα ταξίδι, σε δημοφιλή τουριστικό προορισμό στην Ελλάδα, σε συνεργαζόμενα πολυτελή ξενοδοχεία με δύο μονόκλινα δωμάτια, πλήρη διατροφή και1.000€ μετρητά.
Το ταξίδι θα καλυφθεί τηλεοπτικά από συνεργείο της εκπομπής και θα παρουσιαστεί σε μεταγενέστερη εκπομπή.
Φόρμα Συμμετοχής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !