12 Απριλίου 2016

Αυτοκινητοπομπή του Π.Α.ΜΕ. Πιερίας

Η  Γραμματεία του Π.Α.ΜΕ. Πιερίας πραγματοποίησε  αυτοκινητοπομπή  για να  ενημερώσει και με  αυτόν  τον τρόπο τους  εργαζόμενους, τους  συνταξιούχους,  τους  νέους,  για τη συγκέντρωση  που θα πραγματοποιήσει ενάντια στο αντιασφαλιστικό τερατούργημα  της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, την Πέμπτη  14 Απριλίου στην κεντρική πλατεία της Κατερίνης στις 7μμ.

Ο  δρόμος του  γενικού ξεσηκωμού ενάντια στα σχέδια  της κυβέρνησης, της Ε,Ε.  και  του κεφαλαίου πρέπει να  βρουν αντιμέτωπο  το λαό μας.  Η  κατεδάφιση όσων απέμειναν από το ασφαλιστικό μας σύστημα  θα σημάνει την ολική φτωχοποίηση  των συνταξιούχων, θα σημάνει οτι οι νεότερες γενιές δε θα πάρουν ποτέ σύνταξη, δε θα έχουν δικαίωμα  στην ιατροφαρμακευτική  περίθαλψη. Θα ανοίξει  όμως και το δρόμο  για παραπέρα αλλαγές  στο επίπεδο  της οικονομίας. Θα ανοίξει το δρόμο για το νέο νόμο για τη φοροληστεία που σημαίνει  μείωση μισθών, συντάξεων, εξαφάνιση  των  αυτοαπασχολούμενων και των μικρών επιχειρήσεων, παραπέρα ελαστικές σχέσεις   εργασίας,  απελευθέρωση των απολύσεων,  κ.α. που στην πράξη όλα αυτά σημαίνουν φτώχεια και εξαθλίωση.
Μπροστά  σε αυτές τις εξελίξεις, σε αυτές  τις πολιτικές της Ε.Ε. που υπηρετούν τα σχέδια των μεγάλων  επιχειρηματικών συμφερόντων, οι εργαζόμενοι, ο λαός  μας, δεν πρέπει να μείνει  παθητικός παρατηρητής των εξελίξεων, παρακολουθώντας  την τηλεόραση, τα ψέματα  και τις κοκορομαχίες των εκπρόσωπων της κυβέρνησης  ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και των  κόμματων του κεφαλαίου. Επιχειρήματα σαθρά για το αν διαπραγματεύονται καλά, για το που θα κάτσει η μπίλια, αν κλείσει η αξιολόγηση,  να περάσουμε  δήθεν στη  φάση της ανάπτυξης  και πολλά αλλά τέτοια  παραπλανητικά και ψεύτικα επιχειρήματα εξαπάτησης του ΛΑΟΥ. Την αξιολόγηση και αυτές τις πολιτικές τις ζούμε καθημερινά, είναι οι εντολές και τις θέλουν οι βιομήχανοι, οι  τραπεζίτες, οι μεγαλέμποροι, οι εφοπλιστές, οι μεγάλοι τουριστικοί όμιλοι, κ.α. , για να πάρουν  ζεστό παραδάκι, για να κάνουν ακόμα πιο φθηνή την εργατική δύναμη για ακόμα περισσότερα κέρδη. Αυτό το έργο το είδαμε πολλές φορές στο παρελθόν με τα άλλα δύο προηγούμενα  μνημόνια  των άλλων  κυβερνήσεων.  
Υπάρχει  διέξοδος! Αυτή βρίσκεται στον  οργανωμένο αγώνα της  εργατική τάξης, των αυτοαπασχολούμενων, των  φτωχών αγροτών, των μικρομεσαίων, μέσα από τη κοινωνική συμμαχία  προβάλλοντας τα δικά μας αιτήματα, τις δικές μας σύγχρονες ανάγκες,  για να πάρουμε πίσω σε πρώτη  φάση, ότι μας έκλεψαν  οι επιχειρηματικοί όμιλοι  με τις κυβερνήσεις τους, ανοίγοντας το δρόμο για ριζικές αλλαγές  στο επίπεδο της οικονομίας και της εξουσίας.
Όλοι  στη Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ  και των ταξικών Συνδικάτων στην κεντρική πλατεία της Κατερίνης την Πέμπτη 14 Απρίλη στις7μμ.  
ΚΑΤΩ  ΤΟ  ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ  ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ!
ΑΥΞΗΣΕΙΣ  ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ  ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ!
ΝΑ  ΠΛΗΡΩΣΕΙ  ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ  ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !