12 Απριλίου 2016

Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Ημαθία και Χαλκιδική






Συνελήφθη χθες (11-04-2016) το μεσημέρι στην Ημαθία από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας ένας 40χρονος ημεδαπός για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών. Ειδικότερα σε αιφνιδιαστικό έλεγχο των αστυνομικών σε κατάστημα εμπορίας ανταλλακτικών που διατηρεί ο προαναφερόμενος σε περιοχή της Ημαθίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από την κατοχή του, αλλά και από τον χώρο του καταστήματος:


ένα γυάλινο φιαλίδιο με δοσομετρητή που περιείχε, 27 γραμμάρια ναρκωτικής ουσία LSD το οποίο απέκρυπτε εντός ψυγείου,


μικροποσότητα ναρκωτικών δισκίων τα οποία κατείχε άνευ ιατρικής συνταγής και είχε επιμελώς κρύψει σε εμπορεύματα του καταστήματος και


2 συσκευασίες που περιείχαν μικροποσότητα κάνναβης.



Συνελήφθη χθες (11-04-2016) το βράδυ σε περιοχή της Χαλκιδικής από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου ένας 26χρονος ημεδαπός για μεταφορά, αγορά και κατοχή ναρκωτικών. Ειδικότερα κατά τον αστυνομικό έλεγχο στο Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε ο προαναφερόμενος βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης, καθώς και μία ζυγαριά ακριβείας, ενώ διαπιστώθηκε να αποκρύπτει στη οικία του σε περιοχή της Θεσσαλονίκης 2 συσκευασίες που περιείχαν μικροποσότητες κάνναβης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !