25 Μαρτίου 2016

ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΟΒΟΥ, ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΥΣ -ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΔΕΜΠΟΡΟΥΣ

Η ΕΙΔΗΣΗ
Ο Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος έγραψε .
Α)
«Στην Καβάλα Μουσουλμάνοι .....λαθρομετανάστες κατέβασαν την εικόνα της Παναγίας από τον τοίχο του κλειστού γυμναστηρίου»

Η ΔΙΑΨΕΥΣΗ
«Όσον αφορά δημοσίευμα της εφημερίδος Νεάπολης – Καβάλας την Τρίτη 22 Μαρτίου 2016, που αναφέρεται στο ότι οι φιλοξενούμενοι πρόσφυγες οι οποίοι και διαμένουν προσωρινά στο κλειστό Γυμναστήριο της Ελευθερούπολης, «απαίτησαν» από τον Ιερέα του Μητροπολιτικού Ναού της πόλεως, να σταματήσει τις κωδωνοκρουσίες διότι αυτές προσβάλλουν την θρησκευτική τους πίστη καθώς και ότι οι μουσουλμάνοι πρόσφυγες ποδοπάτησαν πρόσφορα που η Μητρόπολη τους απέστειλε για την σίτιση τους, η Ιερά Μητρόπολη διαψεύδει κατηγορηματικώς την εν λόγω είδηση ως απολύτως ανακριβή.
Ουδέποτε ενοχλήθηκαν οι εφημέριοι του Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Νικολάου για το κτύπημα της καμπάνας από τους φιλοξενούμενους πρόσφυγες, εξάλλου η απόσταση του Ναού από το κλειστό στάδιο φιλοξενίας είναι τέτοια που δεν ακούγεται ευκρινώς σε αυτή την απόσταση.
Ουδέποτε η Μητρόπολη Ελευθερουπόλεως διένειμε «πρόσφορα» για την σίτιση των προσφύγων.
Όσον αφορά την εικόνα της Παναγίας που βρίσκεται αναρτημένη εντός του κλειστού γυμναστηρίου, γνωρίζουμε ότι βρίσκεται στον χώρο αυτό εξ αρχής.
Ο δε σεβασμός των προσφύγων προς τους Ιερείς που διακονούν στη φιλοξενία των είναι αυταπόδεικτος. Εκφράζουν με τον καλύτερο τρόπο την ευγνωμοσύνη τους για την συμπαράσταση της τοπικής Εκκλησίας στην δύσκολη αυτή στιγμή της ζωής τους».
Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Β)
«Στην Ευκαρπία της Θεσσαλονίκης Μουσουλμάνοι χθες εμοίραζαν μικρά φυλλάδια μεταφρασμένα στην ελληνική, που έλεγαν τα εξής: "έλληνες, πιστέψτε στον λόγο του προφήτη (ενν. του Μωάμεθ) για να σωθείτε. Ο πόλεμος ήρθε στη χώρα σας το αίμα των απίστων θα χυθεί άφθονο....." 
Η ΔΙΑΨΕΥΣΗ

Γ)
«Η κατάκτηση άρχισε ήδη από την Ελληνική Ραδιοτηλεόραση! Η ΕΡΤ διαψεύδει τήν παρακάτω δημοσιευομένη φωτογραφία μιάς νεαράς κυρίας με την μαντήλα, η οποία φέρεται ως να μετέδωσε ειδήσεις από την ΕΡΤ, αλλά παρά ταύτα ένα δελτίο ειδήσεων στην αραβική γλώσσα μεταδόθηκε ήδη από τό εθνικό Πρόγραμμα της Τηλεοράσεως! 'Αρα η κατάληψη της ΕΡΤ από τους Μουσουλμάνους, δυστυχώς, άρχισε!» . (Για την πραγματική κατάληψη της χώρας από το ΝΑΤΟ , τους αμερικανούς, τους γερμανούς κεφαλαιοκράτες (αεροδρόμια, λιμάνια, ορυκτός πλούτος) άχνα δεν βγάζει 
Η ΔΙΑΨΕΥΣΗ
Έγινε μοντάζ από τηλεόραση αραβικής χώρας, όπως δείχνει η φωτογραφία.
Είπε ο μητροπολίτης για τους πρόσφυγες
«Δεν ταιριάζουν τα χνώτα μας! Δεν ταιριάζουν τα ήθη και τα έθιμά μας! Δεν μας αρέσει ο πολιτισμός τους! Δεν αποδεχόμεθα την θρησκεία τους!».
Ας κρατήσουμε καθαρόαιμο τον εαυτό μας και τον πληθυσμό μας ! ( όπως έλεγε ο Χίτλερ, λες και υπάρχουν καθαρόαιμοι λαοί)
Ας περιφρουρήσουμε την Ορθόδοξο Πίστη μας και Παράδοσή μας! Ας περιφρουρήσουμε την Γλώσσα μας και τον Πολιτισμό μας! (Η προβολή των ταινιών κατά 90% στην αμερικανική γλώσσα, γιατί δεν τον πειράζει; Φοβάται να τα βάλει με τα αφεντικά;)
ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ που υπηρέτησαν το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ και ανέχονται και υποστηρίζουν την παρουσία αμερικανικών βάσεων στο ελληνικό έδαφος από όπου εξορμούν αεροπλάνα  που βομβαρδίζουν αραβικές χώρες,  για τα πετρέλαιά τους ,
 ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ που καταπίνουν την αμερικανοποιηση της κοινωνικής ζωής στην Ελλάδα μέσα από την τηλεόραση, το διαδίκτυο, την εκπαίδευση ,
 ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΕΣ που προωθούν την εμπορευματοποίηση της εκπαίδευσης και του πολιτισμού.
ΠΑΤΡΙΔΕΜΠΟΡΟΙ  που κρύβουν τις πραγματικές αιτίες υποδούλωσης του λαού μας .
Τι τους ενώνει στην χρησιμοποίηση  του ψεύδους , τι σκοπό έχουν;
Εδώ πρόκειται για κατευθυνόμενη παραπληροφόρηση  που δεν αποκλείεται  να μετατραπεί και σε προβοκάτσια. Δύσκολο είναι να εξαγοράσουν έναν απελπισμένο για να κάνει  καμία τρέλα;
Ο ΣΤΟΧΟΣ ;
Μην γίνει κουβέντα για τον ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ( βολεύει και την κυβέρνηση Σύριζα-Ανελ) , το κοινωνικό και οικονομικό σύστημα που δημιουργεί 72 ανθρώπους με συνολική περιουσία αυτή που έχουν 3,5 δισεκατομμύρια άνθρωποι. Θύματα αυτού του συστήματος είμαστε και εμείς και οι πρόσφυγες και οι μετανάστες.
 Τώρα που βρίσκεται σε κρίση το σύστημα αυτό, τώρα που παραπαίει, χρειάζεται βοήθεια , να δείξει μαϊμού κινδύνους και ενόχους , να στρέψει την οργή του κόσμου σε άσχετους και ανυπεράσπιστους ανθρώπους.
Το έχει κάνει αυτό και ο εγγλέζικος και ο αμερικανικος ιμπεριαλισμός , ο γερμανικός φασισμός. Οι πλουτοκράτες δεν έχουν κόλλημα με το φασισμό. Αν εξυπηρετεί τα συμφέροντα τους τον χρησιμοποιούν.
Το ερώτημα για μας τους απλούς ανθρώπους είναι …
ΘΑ ΤΟ ΦΑΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ  Ή  ΘΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ.
Αυτοί κάνουν τη δουλειά τους, σύμφωνα με τα συμφέροντα τους.
Το ίδιο πρέπει να κάνουμε και μείς, σύμφωνα με τα δικά μας συμφέροντα…

                                                                           Νίκος Σαλπιστής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !