25 Μαρτίου 2016

"Κώδικας Μυστηρίων" η εξαιρετική εκπομπή του Βασίλη Μπαντίδη στο Astra Tv


Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εκπομπή μυστηρίων παρουσιάζει κάθε βράδυ Σαββάτου ο καλός φίλος και συνάδελφος Βασίλης Μπαντίδης στο Astra Tv του Βόλου. Σίγουρα η εκπομπή του θα μπορέσει να αποκτήσει πολλούς φαν και στις περιοχές μας, Πιερία, Ημαθία, Πέλλα ! Μην χάσετε την εκπομπή του Σαββάτου !


Το Σάββατο 26 Μαρτίου-στο Astra- στις 11.30 το βράδυ, στον Κώδικα Μυστηρίων θα ανοίξουμε τα χαρτιά μας για τις τρομοκρατικές επιθέσεις, στις Βρυξέλλες επιχειρώντας όμως .."μπάσιμο" στα .."βαθιά" !!!!Υπάρχει -λοιπόν-το ενδεχόμενο οι βομβιστικές επιθέσεις να είναι στημμένες από μυστικές


υπηρεσίες σε..."στυλ... πτώση δίδυμων πύργων-Inside job " ώστε μακροπρόθεσμα να εξυπηρετηθούν συμφέροντα των επικυριάρχων του πλανήτη;;Υπήρξαν ηθοποιοί και στημμένα σκηνικά στις Βρυξέλλες όπως συνέβη στο Σάντυ Χούκ , τη Βοστώνη και το Μπατακλάν;;Γιατί κάποιοι ερευνούν την αριθμολογία και επισημαίνουν ότι το χτύπημα έγινε 22 Μαρτίου ,22-3 και θυμίζει το 322 της Skull and Bones;;;Τελικά, γιατί οι περισσότεροι φοβούνται να δηλώσουν ότι η αναλυτική και αδέσμευτη έρευνα καταγράφει ότι το ISIS δεν έχει χτυπήσει ποτέ το Ισραήλ;;Πως είναι δυνατόν αυτό να συμβαίνει όταν υποτίθεται οι Ισλαμιστές - Άραβες θεωρούν μέγιστο εχθρό τους το Ισραήλ;;Μήπως ένα σκοτεινό παρασκήνιο ..μας δουλεύει;Ακόμη θα εξετάσουμε, για πρώτη φορά- τηλεοπτικά -Πανελλαδικά, τη μυστηριώδη υπόθεση ενός Γερμανού ο οποίος βρέθηκε...μουμιοποιημένος μέσα στο κοτερό του !!!!!Τέλος, θα σταθούμε σε τρομακτικές ιστορίες από ολόκληρη την Ελλάδα και κυρίως στους Καβείρους της Σαμοθράκης και κρατηθείτε..σε ένα πλάσμα που ομοιάζει με το τσουπακάμπρα και σχετίζεται με τα μυστήρια της Σαμοθράκης! Ομιλητές :John Kountouris Μεταφραστής- Δημοσιογράφος , Saman Lycan Αρχισυντάκτης Invisible Lycans.


Βασίλης Μπαντίδης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !