27 Φεβρουαρίου 2016

Αγροτικά Μπλόκα Πιερίας.....Τέλος !

Μετά από 40 ημέρες κινητοποιήσεων αποδεικνύεται η αδιαλλαξία της κυβέρνησης.

Αποδεικνύεται οτι ο διάλογος που ζήτησε ο Πρωθυπουργός ήταν μόνο για το θεαθήναι και οχι για να βρεθούν λύσεις στα μεγάλα προβλήματα που φέρνουν την
αγροτιά μπροστά στη καταστροφή. Οι ''λύσεις'' που προτάθηκαν δεν είναι τίποτα περισσότερο από ωραιοποίηση των μέτρων, χωρίς να μπαίνουν στην ουσία των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες γεωργοί.
Το ασφαλιστικό και το φορολογικό νομοσχέδιο θα είναι η ταφόπλακα της ελληνικής γεωργίας. Όποιοι λοιπόν βουλευτές τα ψηφίσουν αναλαμβάνουν εξ' ολοκλήρου την διάλυση της τάξης των αγροτών, μιας τάξης στην οποία μέχρι πριν λίγο καιρό βάσιζαν την ανάκαμψη της χώρας. Για αυτό λοιπόν επαναλαμβάνουμε οτι όποιος τα ψηφίσει είναι ανεπιθύμητος στα χωριά μας.   
Ο αγώνας αυτός των 40 ημερών έγινε για να αναδείξουμε τα προβλήματα και να πιέσουμε για τις λύσεις τους. Θεωρούμε λοιπόν οτι τα προβλήματα αυτά αναδείχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο, έγιναν γνωστά σε όλο τον κόσμο, πράγμα που αποδεικνύεται από την συμπαράσταση όλων των λοιπών κοινωνικών ομάδων και τάξεων μιας και αυτά τα μέτρα πλήττουν και αυτές.
Για τις λύσεις στα προβλήματα θεωρούμε οτι πέσαμε στον τοίχο της κυβερνητικής αδιαλλαξίας.
Προσπαθήσαμε τουλάχιστον σε τοπικό επίπεδο να ταλαιπωρήσουμε τους συμπολίτες μας όσο το δυνατόν λιγότερο και να κάνουμε δράσεις που αναδεικνύουν την κοινωνική προσφορά μας (αιμοδοσία – μοίρασμα πορτοκαλιών στους συμπολίτες μας και στους πρόσφυγες)
Αποσυρόμαστε γιατί θεωρούμε οτι είναι σημαντικό να γνωρίζει κάποιος ποια είναι η κατάλληλη στιγμή ώστε να συντονίσει τα επόμενα βήματα. Σχεδιάζουμε και προγραμματίζουμε τους επόμενους αγώνες γιατί βλέπουμε οτι τα χειρότερα είναι μπροστά μας. Προειδοποιούμε τους κυβερνώντες, τους νυν και τους επόμενους , όποιοι και αν είναι αυτοί, αν αυτά τα μέτρα εφαρμοστούν, η εξέγερση θα είναι μονόδρομος για τους αγρότες. Καλό θα είναι να μην φτάσουμε σε αυτό το σημείο.
Τέλος ζητάμε μια μεγάλη συγνώμη από το κοινωνικό σύνολο για όπου και όσο έχουμε φταίξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !