3 Αυγούστου 2015

Παράτησε τα μωρά της μέσα σε δρόμο του Πύργου για να πάει...στην Πάτρα !

Βραβείο χειρότερης μητέρας παίρνει μία γυναίκα, η οποία εγκατέλειψε τα παιδιά της κάτω από δέντρα στα παρτέρια της εισόδου της πόλης για να μεταβεί στην Πάτρα.
Συγκεκριμένα την περασμένη εβδομάδα, μια μητέρα ρομά προκειμένου να μεταβεί στην Πάτρα, άφησε τα
παιδιά της ηλικίας δέκα μηνών και δύο ετών, κάτω από ένα δέντρο σε παρτέρι του κόμβου Φιλοθέης. Υποτίθεται πως τα μεγαλύτερα παιδιά που δραστηριοποιούνται εκεί θα τα είχαν υπό την εποπτεία τους, καθώς ο σύζυγός της και πατέρας των δύο παιδιών βρίσκεται στην φυλακή. Περίοικος αντιλήφθηκε πως μέσα στο μεσημέρι τα δύο μωρά παιδιά είχαν μείνει μόνα τους στο παρτέρι, χωρίς κανέναν να τα φροντίζει μέσα στη ζέστη και ενημέρωσε την Αστυνομία.
Οι αρχές Ασφαλείας Πύργου μετέβησαν αμέσως στο σημείο και μετέφεραν τα παιδιά στο νοσοκομείου του Πύργου, όπου τους παρατέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, και πρόκειται να παραμείνουν εκεί για να τους επιβληθούν οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Παράλληλα ενημερώθηκαν φορείς όπως η Πρόνοια αλλά και το Χαμόγελο του Παιδιού, που σύμφωνα με πληροφορίες θα αναλάβει και τη φιλοξενία των δύο παιδιών. Όσο για τη «μητέρα» αυτή αναζητείται καθώς δεν έχει επιστρέψει στην περιοχή μας από την Πάτρα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !