3 Αυγούστου 2015

Μπράβο Ελλάδα !

Η κορυφή της μπασκετικής Ευρώπης σε επίπεδο Εφήβων βάφτηκε εκ νέου «γαλανόλευκη», με τα «τρομερά μωρά» του Ηλία Παπαθεοδώρου να δείχνουν μέταλλο πρωταθλητών, χαρίζοντας στην Ελλάδα το τρίτο χρυσό μετάλλιο, μετά το 1995 και το 2008.


Οι παίκτες της ομάδας μας στον μεγάλο τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U18 απέναντι στην Τουρκία έκαναν κατάθεση ψυχής στο κλειστό του Βόλου και, επικρατώντας 64-61 των Τούρκων, ανέβηκαν στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου, κάνοντας όλη την Ελλάδα περήφανη.

Τι κι αν βρέθηκε στο -12 στο ημίχρονο η «γαλανόλευκη»; Με πρωταγωνιστές τους Χαραλαμπόπουλο και Παπαγιάννη έκανε επική ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο και πήρε αυτό που άξιζε, αποδεικνύοντας ότι το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ είναι λαμπρό.

Aξίζει να σημειιωθεί ότι ΜVP του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Εφήβων του Βόλου αναδείχθηκε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος (είχε 23 πόντους στον τελικό), ο οποίος είδε το όνομα του να αναγράφεται και στην κορυφαία πεντάδα της διοργάνωσης, στην οποία συμπεριελήφθη και ο συμπαίκτης του και στον Παναθηναϊκό, Γιώργος Παπαγιάννης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !