28 Ιουλίου 2015

Χρυσή Αυγή Πιερίας - ομιλία 27 Ιουλίου - οι παραβιάσεις από τους τούρκους της Συνθήκης της Λωζάνης

Πιστεύοντας ότι η γνώση είναι δύναμη και ότι κάθε Έλληνας εθνικιστής πρέπει να γνωρίζει την ιστορία του έθνους του, η Τ.Ο. Πιερίας συνέχισε και αυτήν την Δευτέρα 27 Ιουλίου, τις ομιλίες με θέματα από την Ελληνική Ιστορία. Συγκεκριμένα ο συναγωνιστής Αργύρης Καρυπίδης αναφέρθηκε συνοπτικά στην Συνθήκη της Λωζάνης και έπειτα
ανέλυσε όλες τις παραβιάσεις της από την πλευρά της Τουρκίας. Επισημάνθηκαν οι διώξεις, οι καταστροφές και οι εξευτελισμοί που υπέστησαν οι Έλληνες της Κωνσταντινούπολης, της Ίμβρου και της Τενέδου, καθώς και οι Έλληνες ιερείς και αρχιερείς του Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως. Και φυσικά στηλιτεύθηκε η αδιάφορη και αναξιοπρεπής στάση της επίσημης Ελλάδος προς όλες αυτές τις παραβιάσεις της Συνθήκης, η οποία Συνθήκη βρίσκεται σε ισχύ ως τις μέρες μας.
Ως Έλληνες εθνικιστές είμαστε σίγουροι ότι σωστή αντίδραση και τα απαραίτητα αντίμετρα στην Τουρκία θα δοθούν μόνο με Εθνική κυβέρνηση υπό την ηγεσία της Χρυσής Αυγής. Είναι εξάλλου γνωστό πως τα κόμματα του «Δημοκρατικού Τόξου» αδιαφορούν για τους Έλληνες των υπό κατοχή εδαφών στην Κωνσταντινούπολη , Ίμβρο Τένεδο και όπου αλλού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !