3 Ιουνίου 2015

Σεκιουριτάς τηλεοπτικού σταθμού έκανε ένοπλες ληστείες

Ενας σεκιουριτάς, φύλαξης εγκαταστάσεων πολλών εταιρειών στη Λ. Μεσογείων, κατηγορείται για ένοπλη ληστεία πρατηρίου υγρών καυσίμων. Αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής τον συνέλαβαν κάτω από εγκαταστάσεις μεγάλου τηλεοπτικού σταθμού όταν πήγαινε να αναλάβει βάρδια. Πριν από πέντε ημέρες εισέβαλλε σε βενζινάδικο στη Λ. Γαλατσίου κρατώντας μία κοντόκαννη καραμπίνα.

Απείλησε τον υπάλληλο από την Αλβανία και άρπαξε όλες τις εισπράξεις, περίπου 10.000 ευρώ και τράπηκε σε φυγή. Οι αστυνομικοί πήραν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του πρατηρίου υγρών καυσίμων, στο οποίο φαίνονταν τα χαρακτηριστικά του δράστη. Η παρατηρητικότητα ενός αυτόπτη μάρτυρα, οδήγησε τους αστυνομικούς στον υπάλληλο της εταιρείας ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης και στις εγκαταστάσεις της Λ. Μεσογείων. Ο 36χρονος δεν αντιστάθηκε, ενώ σε έρευνες που ακολούθησαν βρέθηκαν στην κατοχή του μετρητά που είχαν κλαπεί από το βενζινάδικο.
Οι έρευνες της Ασφάλειας συνεχίζονται για να διαπιστωθεί αν έχει συμμετάσχει στο παρελθόν σε άλλες εγκληματικές ενέργειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !