3 Ιουνίου 2015

Βγήκε από την φυλακή και έσφαξε τη γυναίκα του

Οι οικογενειακές διαφορές που προέκυψαν από την πολυετή απουσία ενός 45χρονου, ο οποίος εξέτισε ποινή κάθειρξης για σοβαρά αδικήματα, ήταν το κίνητρο του καυγά που ξέσπασε με την 33χρονη σύζυγό του και της στοίχισε τη ζωή!

Ο 45χρονος, μετά από έντονο διαπληκτισμό με την σύζυγό του, έβγαλε ένα μαχαίρι και την τραυμάτισε αλλεπάλληλες φορές στο λαιμό και την ωμοπλάτη! Η εγκληματική πράξη έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας 1 Ιουνίου, στην κοινότητα Δίδυμα τουΔήμου Ερμιονίδας, στην Αργολίδα.
Το ζευγάρι είχε αποκτήσει δύο παιδιά, χωρίς να έχει διευκρινιστεί αν ήταν στο σπίτι την ώρα του φονικού. Η 33χρονη μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου, αλλά η κατάστασή της κρίθηκε ιδιαίτερα σοβαρή και οι γιατροί αποφάσισαν την διακομιδή της στο Γενικό Νοσοκομείο Άργους.

Κατά τη διάρκεια της διακομιδής όμως υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματα που της προκάλεσε ο δράστης. Ο συζυγοκτόνος, που αποφυλακίστηκε πρόσφατα, επιχείρησε να εξαφανιστεί αλλά εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα από αστυνομικούς του τμήματος Κρανιδίου στην επαρχιακή οδό Κρανιδίου- Ναυπλίου και συνελήφθη.

Πάνω του είχε το ματωμένο μαχαίρι που κατασχέθηκε. Ο 45χρονος αλλοδαπός ανακρίνεται στο τμήμα Κρανιδίου και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !