5 Ιουνίου 2015

ΝΑΙ ΣΤΗΝ 'ΕΝΩΤΙΚΗ' ΘΥΡΑ 5 !

Όταν ξεκινάει μια καινούργια αρχή, όταν ο Πιερικός περνάει σε μια νέα εποχή και ανοίγει νέα σελίδα στο ''βιβλίο'' της ιστορίας της ομάδος μας, αυτό το κομμάτι που θα έπρεπε να απασχολεί οποιονδήποτε γύρω από τον σύλλογο, πέραν από την νέα διοίκηση, είναι το οπαδικό κομμάτι.
Η Θύρα 5 είναι μια ιστορία από μόνη της, και φυσικά δεν μπορεί να λείψει από αυτήν την νέα αρχή.

Εφόσον οι εποχές της κόκκινης και της άδειας Θύρας 5 (σύμφωνα με τα λόγια των μελανόλευκων κατά καιρούς) τελείωσαν, πρέπει να κάτσουν άπαντες κάτω, και να βρουν μια λύση και στο οπαδικό κομμάτι.
Ποιος δεν θα ήθελε ξανά μετά από 5-6 χρόνια να δει και πάλι γεμάτη τη ΘΥΡΑ 5; 
Ποιος δεν θα ήθελε να δει εκδρομές και οργανωμένα πράγματα; Πιστεύω όλοι θα θέλαμε να υπάρχει αυτή η κατάσταση στην ομάδα μας, από εκεί ξεκινάνε να χτίζονται ταθεμέλια του νέου Πιερικού! Φυσικά και με την απαραίτητη στήριξη της νέας διοίκησης όλο αυτό.

Προσωπικά πιστεύω ότι  πέραν από τις όποιες συναντήσεις που κάνουν αυτές τις μέρες στον ερασιτέχνη για τα διοικητικά θέματα του Πιερικού, πολύ καλό θα ήταν να υπάρξει ξεχωριστά συνέλευση οπαδών Πιερικού *προσοχή* απανταχού οπαδών Πιερικού!Είτε αυτοί λέγονται Μελανόλευκοι είτε ΣΟΠ είτε Black Boys κτλπ κτλπ..... Θα είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να έβγαινε κάτι από όλο αυτό, μια ενωτική απόφαση για την νέα εποχή! από φέτος κιόλας, στα ''πέτρινα χρόνια'' πριν μια δεκαετία περίπου, οπαδοί του Πιερικού κάναν καταλήψεις σε χωριά ολόκληρης της Ελλάδος για να καταφέρουν αυτό που ονειρευόντουσαν, γιατί όχι λοιπόν στην ενωτική θύρα 5; μακάρι να υπάρξουν οι ανάλογες κινήσεις και να πάνε όλα καλά και σε αυτό το κομμάτι που όπως είπα από την αρχή είναι καθοριστικό για την νέα σελίδα του Πιερικού μας.


Γιώργος Σιδηρόπουλος - PierikosNews blo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !