21 Ιουνίου 2015

«Άνεργος με 3 κοριτσάκια ζητά να του χαρίσουν babylino, γάλατα, τρόφιμα και ρούχα "




Με τρία ανήλικα παιδιά 2, 4, και 6 ετών έζησαν για 18 μέρες στην παραλία του Σταυρωμένου στην Κρήτη, αφού δεν είχαν χρήματα να πληρώσουν το ενοίκιό τους κι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το σπίτι που έμεναν. «Τα τελευταία χρόνια που ζούμε στο Ρέθυμνο, έχουμε κάνει πάνω από 20 μετακομίσεις,
γιατί δεν μπορούμε να είμαστε συνεπείς στο ενοίκιό μας», είπε ο Ηρακλής τονίζοντας ότι το μοιραίο χτύπημα ήρθε φέτος για αυτούς όταν χρειάστηκε να «κατασκηνώσουν» 18 μέρες στην παραλία του Σταυρωμένου. Μάλιστα η… θέα της άστεγης οικογένειας σύμφωνα με όσα ο ίδιος λέει φαίνεται πως ενοχλούσε τους τουρίστες παρακείμενου ξενοδοχείου και έτσι προσπάθησαν να κρύψουν τη φτώχεια τους πίσω από το ιερό εκκλησίας που βρίσκεται επίσης στην περιοχή.





Μία αγγελία που δημοσιεύθηκε στον τοπικό τύπο θα γνωστοποιούσε το πρόβλημα της οικογένειας που τις τελευταίες μέρες ζει σ’ ένα νοικιασμένο υπόγειο στον Πλατανιά. Η αγγελία που αναφέρει: «Άνεργος με 3 κοριτσάκια ζητά να του χαρίσουν babylino, γάλατα, τρόφιμα και ρούχα για τα κοριτσάκια», αποτυπώνει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο άνεργος πατέρας και η σύζυγός του, οι οποίοι δεν μπορούν να προσφέρουν στα παιδιά τους ούτε τα βασικά.



«Ζητώ τη συνδρομή των συμπολιτών μου»

«Είμαστε σε κατάσταση δραματική, ζητώ βοήθεια μία στέγη, μία δουλειά. Δε ζητώ χρήματα αλλά τρόφιμα ρούχα και πάνες για τα παιδιά του. Το τηλέφωνο του Ηρακλή για όποιον επιθυμεί να βοηθήσει την πενταμελή οικογένεια του, είναι το 694 329 36 38.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !