21 Ιουνίου 2015

Δρόμος στη Βρία το....2015 !


Επιεικώς απαράδεκτη είναι η κατάσταση που επικρατεί εδώ και ένα χρόνο σε δρόμο του χωριού Βρύα του Δήμου Κατερίνης. Ειδικότερα, το οδόστρωμα έχει υποστεί καθίζηση με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί
μια τεράστια λακούβα, μεγέθους κρατήρα, στη μέση του δρόμου, η οποία αποτελεί παγίδα τόσο για τα διερχόμενα οχήματα όσο και για τους κατοίκους του χωριού και ειδικά τα μικρά παιδιά που παίζουν ανέμελα στη γειτονιά.


Να σημειωθεί πως στο σημείο δεν υπάρχει κατάλληλη σήμανση, η οποία να προειδοποιεί για το πρόβλημα. Αντίθετα, εκατέρωθεν της λακούβας έχουν τοποθετηθεί όρθιοι δυο απλοί σωλήνες και ένα κομμάτι κορμού δέντρου (!), με πρωτοβουλία προφανώς των ίδιων των κατοίκων.

Είναι σαφές πως ελλοχεύει κίνδυνος θανάσιμου τραυματισμού κατοίκων και πολύ περισσότερο επισκεπτών της Βρύας, που δεν γνωρίζουν το προβληματικό σημείο, κίνδυνος που γίνεται ακόμη μεγαλύτερος τις νυχτερινές ώρες, καθώς όπως προαναφέρθηκε δεν υπάρχει η κατάλληλη προειδοποιητική σήμανση.

Καλώ το Δήμαρχο Κατερίνης και κάθε υπεύθυνο να αναλάβει την ευθύνη γι' αυτήν την απαράδεκτη κατάσταση και να προχωρήσει στην άμεση αποκατάσταση του οδοστρώματος.

Ανδρέας Βέτσος

Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ. Πιερίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !