8 Απριλίου 2015

5ος Πράσινος Ημιμαραθώνιος Λευκάδας

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την έως τώρα συμμετοχή σας στο Πρόγραμμα Εθελοντισμού του Πράσινου Λευκάδιου Ημιμαραθώνιου. Και φέτος, χάρη σε εσάς, θα διεξαχθεί την Κυριακή 17 ΜΑΪΟΥ 2015, για ΠΕΜΠΤΗσυνεχή χρονιά, ο Πράσινος Λευκάδιος Ημιμαραθώνιος Αγώνας Δρόμου στην Λευκάδα, οι Παράλληλοι Αγώνες και οι Εκδηλώσεις.


`Oσοι δεν έχετε ακόμα υποβάλλει αίτηση και θέλετε να συμμετάσχετε, θα είναι μεγάλη μας χαρά να είσαστε μαζί μας, γιατί η επιτυχία της διοργάνωσης αυτής  του νησιού μας και όλων των εκδηλώσεων εξαρτάται από τη δική σας ουσιαστική συμβολή και τον ενθουσιασμό που επιδεικνύετε στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών προς όλους τους συμμετέχοντες.
Σας πληροφορούμε, ότι το Πρόγραμμα Εθελοντισμού έχει ξεκινήσει και η ηλεκτρονική εγγραφή είναι δυνατή  στον ιστοχώρο του Πράσινου Λευκάδιου Ημιμαραθωνίου: http://www.greenhalfmarathon.gr 

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση,σας παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, στο e-mail  greenhalfmarathon@gmail.com
Σας παρακαλούμε για την έγκαιρη υποβολή της αίτησής σας, ώστε να μπορέσουμε να σας εντάξουμε στην ομάδα που επιθυμείτε!
Σας ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξή σας!

Ημερομηνία λήξης εγγραφών εθελοντών: 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015
Μια πολύ μεγάλη Ομάδα.
Η μεγαλύτερη!
Η Ομάδα των Εθελοντών μας.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ: Επικεφαλής Συντονισμού κα Χριστίνα Κιτσαντά (+30 6974873916), καΜαριάννα Κοψιδά (+30 6939391686) και Σπύρος Μαραγκός (+30 6978693293)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !