3 Μαρτίου 2015

Παιδεραστής είχε κάνει το βαν του… γκαρσονιέρα με sex toys και γλυκά



Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις σχετικά με τον φερόμενο ως παιδεραστή ο οποίος,συνελήφθη την Δευτέρα, στο Περιστέρι.

Το συγκλονιστικό της υπόθεσης είναι ότι ο 40χρονος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, έχει μίνι μάρκετ, συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ., λίγο πριν βάλει μέσα στο βαν του έναν 13χρονο… για να τον βιάσει!

Ο ίδιος φαίνεται πως ψάρευε τα θύματα του, μέσω διαδικτύου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότιδημιουργούσε ψεύτικα προφίλ σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης με σκοπό να πλησιάσει να γνωρίσει ανήλικα παιδιά.

Έτσι, όταν γνώριζε κάποιο παιδί, προσπαθούσε μέσα από συνομιλίες να κερδίσει την εμπιστοσύνη του και στην συνέχεια να το συναντήσει από κοντά. Στην περίπτωση του 13χρονου φέρεται να του έστελνε βίντεο πορνό με ομοφυλοφιλικό περιεχόμενο γράφοντάς του μάλιστα: «Συγγνώμη που σου έστειλα αυτό, εάν σε πειράζει δεν θα σου ξανά στείλω» ή «Sorry που σε ενοχλώ...».

Στο μεταξύ φαίνεται πως είχε μετατρέψει το βαν του σε… γκαρσονιέρα, ώστε εκεί να ικανοποιεί τις άρρωστημένες ορέξεις του.

Συγκεκριμένα, στο βαν φέρεται να είχε βάλει ένα κρεβάτι, ενώ μέσα είχε διάφορα sex toys, γλυκά, σοκολάτες αλλά και ουσίες που πωλούνται μόνο σε sex shops! Εικάζεται ότι τα γλυκά και τις σοκολάτες τις είχε είτε για να δωροδοκήσει κάποιο παιδί για να κρατήσει το στόμα του κλειστό, είτε τις έδινε σε εκείνο με στόχο να επιβιβαστεί στο βαν.




star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !