3 Μαρτίου 2015

Ο δικηγόρος Απόστολος Αγγελόπουλος εξελέγη Συμπαραστάτης του Δημότη στον Δήμο Θεσσαλονίκης

Ο δικηγόρος Απόστολος Αγγελόπουλος εξελέγη Συμπαραστάτης του Δημότη  στον Δήμο Θεσσαλονίκης στη διάρκεια της 5ης τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου σήμερα, Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015.

            Κατά την ψηφοφορία που διεξήχθη ο Απόστολος Αγγελόπουλος έλαβε την απαραίτητη αυξημένη πλειοψηφία των 2/3 των δημοτικών συμβούλων και συγκεκριμένα συνολικά 33 ψήφους.
            Μετά τη διαδικασία ο νεοεκλεγείς Συμπαραστάτης του Δημότη χαρακτήρισε μεγάλη τιμή την εκλογή του και δήλωσε: «Θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν, ώστε να τιμήσω την επιλογή του σώματος και να βοηθήσω το δημότη και το δημοτικό συμβούλιο, ώστε να επιταχυνθούν θέματα που χρονίζουν και να εξοικονομήσουμε χρόνο και χρήμα για τους πολίτες».

            Ο Απόστολος Αγγελόπουλος γεννήθηκε το 1967 και είναι απόφοιτος της Σχολής Νομικών και Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Είναι δικηγόρος παρ’ εφέταις με ειδίκευση σε υποθέσεις Αστικού, Εμπορικού και Διοικητικού Δικαίου, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης. Από το 2014 είναι διαπιστευμένος διαμεσολαβητής στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !