3 Μαρτίου 2015

Συγκέντρωση συλλόγου Πολυτέκνων Χαλκιδικής


       

   Στο Κέντρο «Έξι Βρύσες» στον Πολυγύρου , συγκεντρώθηκαν οι πολύτεκνοι γονείς με τα παιδιά τους για να τιμήσουν τις μητέρες που απόκτησαν παιδί κατά το έτος 2014, να βραβεύσουν τους μαθητές και νεοεισαχθέντες φοιτητές του Συλλόγου Πολυτέκνων Χαλκιδικής το πρωί της Κυριακής.

Η Πρόεδρος του συλλόγου κ. Κυριάκου Ιφιγένεια στον χαιρετισμό αφού ευχήθηκε σε όλους Καλή Χρονιά και Ευλογημένη, το 2015 να φέρει σε όλους υγεία, αγάπη, ευημερία και αισιοδοξία και μεταξύ άλλων είπε ότι οι πολύτεκνοι για μία ακόμη φορά παραγκωνίζονται και διεκδικούν όχι προνόμια αλλά δικαιώματα που θα τους επιτρέψουν να επιβιώσουν.

Ακολούθησε η Ομιλία από την Γεν. Πρόξενο Ακτής Ελεφαντοστού, Πρέσβειρα UNAIDS κα Μέρω Κεσεσίογλου, για το πολύτιμο έργο, που επιτελείται από την οργάνωση «Ελληνική Δράση Αφρικής» και παρουσιάστηκε φωτογραφικό και τηλεοπτικό υλικό.

Η Πρόεδρος Ιφιγένεια Κυριάκου και το Διοικητικό Συμβούλιο προσέφερε στη Πρόξενο κα Μέρω Κεσεσίογλου αναμνηστική τιμής ένεκεν πλακέτα για το πολύτιμο ανθρωπιστικό της έργο τα τελευταία 30 χρόνια ιδρύοντας νοσοκομεία, μαιευτήρια, οδοντιατρεία, σχολεία, ορφανοτροφεία, λεπροκομεία, συνεταιρισμούς κ.α στην Ακτή Ελεφαντοστού αλλά και σε πολλά άλλα μέρη του κόσμου.

            Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Κασσανδρείας Αιδεσιμολογιώτατος π. Αντώνιος Φιλίππου , ο εκπρόσωπος της βουλευτή Κατερίνας Ιγγλέζη ο κ. Άρης Δήμου, ο πρώην βουλευτής Ν. Χαλκιδικής κ. Ευθύμιος Καρανάσιος, ο Αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας και πολιτευτής κ. Στέλιος Βαλιάνος, ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Ζαγγίλας , τα μέλη των Τοπικών Συμβουλίων Πολυγύρου κ. Άννα Ρόκου και Γαλάτιστας κ. Αντιγόνη Πανέλα, ο επίτιμος Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Χαλκιδικής κ Θεοχάρης Σιώζος, ο βιογράφος της κ. Κεσεσίολγλου και φιλόλογος κ. Αλέκος Σπανίδης, ο εκπρόσωπος της ΑΣΠΕ κ. Ερωτόκλητος Θεοτοκάτος , ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Πολυτέκνων Θεσσαλονίκης «Αγ. Πάντες» κ. Αθανάσιος Κνής, οι Πρόεδροι των Πολυτεκνικών Συλλόγων, Καβάλας κ. Ιωάννης Βοίδης, Δράμας κ Νίκο Σμολοκτό, Γιαννιτσών κ. Κωνσταντίνος Μπεκρής, ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Θεσσαλονίκης «η Μέριμνα» κ. Χρήστος Μπούρης.

Οι Πρόεδροι συλλόγων Γυναικών Πορταρίας κ. Κωνσταντίνα Πεζάτη , του Εθελοντικού Ομίλου Γυναικών Κοινοτικής Ανάπτυξης Πολυγύρου κ. Χρυσούλα Λιαριγκοβινού και μέλη του Δ.Σ, του Σύλλογο «Συσπείρωσης και ψυχαγωγίας γυναικών Πολυγύρου» κ. Ρούλα Αμαραντίδου και μέλη του Δ.Σ.

Οι παραβρισκόμενοι είχαν την χαρά να απολαύσουν την μικτή χορωδία Πολυγύρου, υπό την διεύθυνση της κ. Τατιάνας Σαραφιανού και την πιανίστα κ. Έφη Ψωμαδέλη.

Στις μητέρες που τιμήθηκαν ο Σ.Π.Ν.Χ έδωσε μία ασημένια εικόνα της Παναγίας με τον Χρηστό, και διάφορα δώρα.

Στους αριστεύσαντες και στους νεοεισαχθέντες φοιτητές, έδωσε τιμητικό έπαινο, ένα βιβλίο της Προξένου κ. Μέρω Κεσεσίογλου «Μελέκ… θρησκεία μου είναι η αγάπη» και ένα χρηματικό ποσό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !