12 Ιανουαρίου 2015

Παρουσίαση υποψηφίων βουλευτών Κινήματος Πιερίας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, 12 Ιανουαρίου, η παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών της Πιερίας σε ξενοδοχείο της Κατερίνης.


Ενός Κινήματος αλήθειας, απέναντι στον ανορθολογισμό. Ενός Κινήματος ευρύτερων συνεργασιών χωρίς να είναι όμως ουραγός κανενός. Ενός Κινήματος που ούτε σε 10 ημέρες  κατάφερε και κατάρτισε ένα μαχητικό, ένα αξιόπιστο, ένα προοδευτικό, ένα ψηφοδέλτιο Δημοκρατών Σοσιαλιστών.
Την παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών έκανε ο κ. Μπουροζίκας Βασίλειος που μεταξύ άλλων ο κ. Μπουροζίκας ανέφερε τους λόγους για τους οποίους η χώρα έχει περισσότερο από κάθε άλλη φορά την ανάγκη ενός νέου Κινήματος. « Η χώρα χρειάζεται πολιτικές δυνάμεις και ηγεσίες που βάζουν πρώτα την Ελλάδα και τους πολίτες της, χωρίς να υπολογίζουν προσωπικό ή πολιτικό κόστος, που αποκαλύπτουν τις αλήθειες. Δυνάμεων που ανέλαβαν τις ευθύνες τους με γενναιότητα. Δυνάμεων που δεν θα γίνουν παρακολούθημα κανενός, που δίνουν φωνή και δύναμη στους πολίτες».
Ο κ. Μπουροζίκας συνέχισε λέγοντας: « Επιλέξαμε τη ρήξη με το κομματικό κατεστημένο. Όπως ο Αντρέας το 1974. Επιλέξαμε το δύσκολο δρόμο. Όσοι δεν θέλουν να καταλάβουν την πρωτοβουλία μας, μιλάνε για προσωπική του Γιώργου Παπανδρέου. Όσοι δεν θέλουν να καταλάβουν, μιλάνε για ¨διάσπαση¨. Εμείς μιλάμε για λύτρωση».
Υπενθυμίζοντας πως: « Αν σκεφτόταν το προσωπικό όφελος ο Γιώργος Παπανδρέου, θα βολευόταν σε αυτά που του πρότειναν. Τη σιγουριά της επανεκλογής, τη σίγουρη βουλευτική έδρα. Με αντάλλαγμα, τι; Τη σιωπή σε μια επίπλαστη ενότητα. Αυτό θα έκανε, αν είχε προσωπική ατζέντα, θα σιωπούσε – θα βολευόταν. Όμως, επέλεξε, για άλλη μια φορά, το δύσκολο δρόμο».
Τελειώνοντας την ομιλία του και πριν παρουσιάσει του υποψήφιους βουλευτές του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών της Πιερίας ο κ. Μπουροζίκας τόνισε το διακύβευμα της εκλογικής αναμέτρησης, το οποίο είναι η διασφάλιση της πορείας της χώρας εντός της ευρωζώνης, η ανάκαμψη της οικονομίας, η στήριξη των πιο αδύναμων που έχουν πληγεί από την κρίση. Εκφράζοντας επίσης και το στοίχημα του Κινήματος σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση: « Στόχος του Κινήματος είναι μια κοινοβουλευτική παρουσία που θα δώσει και πάλι φωνή στους πολίτες με τους οποίους μοιραζόμαστε κοινές αξίες, κοινά οράματα για μια χώρα ευνομούμενη, που θα απαλλαγεί από τις παθογένειες που μας οδήγησαν στη μεγάλη κρίση».      

Υποψήφιοι Βουλευτές Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Πιερίας:

ΚΟΣΜΑΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΠΡΟΒΑΤΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ
ΣΑΡΑϊΛΙΔΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ
ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΤΣΙΚΟΥΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΙΧ.
ΧΙΟΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ



Ενώνουμε τη φωνή μας και τις αγωνίες μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !