12 Ιανουαρίου 2015

Θεατρικές Πρεμιέρες 2015 στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς

Ο Δήμος Καλαμαριάς, προκειμένου να συμβάλει στην προώθηση της τοπικής θεατρικής παραγωγής, οργανώνει, για τρίτη συνεχή χρονιά, από τις 23 Ιανουαρίου ως τις 15 Φεβρουαρίου 2015 τις «Θεατρικές Πρεμιέρες», παρέχοντας φιλοξενία σε αξιόλογα θεατρικά σχήματα της Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο της φετινής διοργάνωσης, τέσσερις θεατρικές ομάδες της πόλης, θα παρουσιάσουν την καινούργια τους δουλειά στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς «Μελίνα Μερκούρη».
Η αυλαία των παραστάσεων ανοίγει την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου με το έργο «Ένας άνθρωπος υπό χρεοκοπία» . Πρόκειται για μια ελληνοϊταλική παραγωγή που θα παρουσιάσει η θεατρική ομάδαBeatniks, σε σκηνοθεσία του Φραντσέσκο Μπονόμο. Είναι ένα ιδιαίτερα επίκαιρο έργο του σύγχρονου Γάλλου συγγραφέα Νταβίντ Λεσκό. Το έργο θα επαναληφθεί και τις δύο επόμενες μέρες 24 και 25 Ιανουαρίου.
Από την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου έως και την 1η Φεβρουαρίου, η ομάδα Skull of Yorick Productions θα παρουσιάσει την κωμική παράσταση όπερας με τίτλο «Η όπερα βγήκε απ' τον παράδεισο» της Κασσάνδρας Δημοπούλου.
Το τριήμερο 6 έως και 8 Φεβρουαρίου, το εμβληματικό έργο του Αλμπέρ Καμύ «Η παρεξήγηση», θα παρουσιάσει η θεατρική ομάδα Ρίσκο.
Οι παραστάσεις ολοκληρώνονται με το έργο «Σουζάνα», που θα ανέβει στη δημοτική θεατρική σκηνή από τις 13 έως και τις 15 Φεβρουαρίου από τη θεατρική ομάδα Απόφαση. Πρόκειται για το έργο του Γιον Φόσσε, με ηρωίδα τη γυναίκα του Ίψεν Suzannah Thoresen, σε σκηνοθεσία Θάνου Μπουλουγρά και παρουσιάζεται για πρώτη φορά στη χώρα μας.
Οι Παραστάσεις θα δίνονται : Παρασκευή-Σάββατο στις 9 μ.μ., Κυριακή στις 7 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !