12 Ιανουαρίου 2015

Εξιχνιάστηκαν υποθέσεις απάτης σε βάρος καταστηματαρχών στις Σέρρες

Εξιχνιάστηκε μεγάλος αριθμός περιπτώσεων απάτης σε βάρος καταστηματαρχών στις Σέρρες, μετά από μεθοδικές έρευνες αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών. Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος 31χρονου ημεδαπού.

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε μετά από καταγγελία 48χρονου προέδρου τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας, που αφορούσε την πώληση και διάθεση ημερολογίων του 2015 με το λογότυπο και τα στοιχεία της τοπικής ομάδας.
Από την συστηματική έρευνα που πραγματοποίησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών, προέκυψε ότι ο 31χρονος ενεργώντας το τελευταίο εξάμηνο, προσέγγισε συνολικά 40 καταστηματάρχες στις Σέρρες και προσποιούμενος άλλοτε τον παράγοντα και άλλοτε τον παίκτη της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας, τους έπειθε να καταβάλλουν χρηματικά ποσά, προκειμένου να διαφημιστούν οι επιχειρήσεις τους στο επίσημο ημερολόγιο έτους της τοπικής ομάδας.
Στη συνέχεια και προκειμένου να γίνει περισσότερο πειστικός, παρέδιδε στους καταστηματάρχες ημερολόγια του 2015, έναντι χρηματικού ποσού, με λογότυπο της τοπικής ομάδας, στα οποία επιπλέον εμφανίζονταν η διαφήμιση των επιχειρήσεων τους. Από την μέχρι τώρα δράση του, ο 31χρονος είχε καταφέρει να αποσπάσει με τον τρόπο αυτό το συνολικό χρηματικό ποσό των 935 ευρώ.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !