12 Ιανουαρίου 2015

Ισχυρά φαινόμενα σε Κρήτη,Κυκλάδες και Δωδεκάνησα

Βελτιώνεται ο καιρός την Τρίτη στην Δυτική ,την Κεντρική και Βόρεια χώρα αλλά στα νότια θα συνεχιστούν οι ισχυρές βροχές και οι καταιγίδες.Πολύ θυελλώδεις άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρεια Αιγαίο.


Πιο αναλυτικά ,και σύμφωνα με την  πρόγνωση μας εδώ στο meteo-news.gr , την Τρίτη στα Δυτικά , τα Κεντρικά και τα Βόρεια τμήματα αναμένουμε λίγες αραιές νεφώσεις και μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας. Στην Κρήτη ,τα Δωδεκάνησα και τις νότιες Κυκλάδες η κακοκαιρία θα συνεχιστεί με βροχές και καταιγίδες ενώ χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Κρήτη  με υψόμετρο απο 900 μέτρα και πάνω. Τα φαινόμενα κατά περιόδους θα έχουν και έντονο χαρακτήρα.

Οι άνεμοι θα πνέουν  από  βόρειες-βορειοανατολικές διευθύνσεις και θα φτάσουν στο Ιόνιο τα 6 Beaufort,στο Βόρειο Αιγαίο τα 8  Beaufort, στο Κεντρικό Αιγαίο τα 8-9 Beaufort και στο νότιο Αιγαίο, το Κρητικό Πέλαγος και το Καρπάθιο τα 7 Beaufort.

Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο  θα φτάσει στα βόρεια τους 10 βαθμούς Κελσίου στα κεντρικά τους 11-12 βαθμούς Κελσίου στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 14 βαθμούς Κελσίου και στα νησιά του Αιγαίου την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 15 βαθμούς Κελσίου.

Επιμέλεια: meteo-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !