22 Ιανουαρίου 2015

Ζωντανή αναμετάδοση της Κυριακάτικης Θείας Λειτουργίας από το Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης



Την Τρίτη 20 Ιανουαρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος έκοψε τη Βασιλόπιτα του Δημοτικού Ραδιοφώνου Κατερίνης με την παρουσία του Δημάρχου Σάββα Χιονίδη.



Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Ραδιοφώνου Κατερίνης. Παρέστησαν μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, οι εργαζόμενοι, παραγωγοί και συνεργάτες του Δημοτικού Ραδιοφώνου.



Ανταλλάσονταςευχές, τόσο με την Διοίκηση, όσο και με τους εργαζόμενους ο Σεβασμιώτατος, ευχήθηκε σε όλους μια δημιουργική χρονιά, γεμάτη επιτυχίες.Από την πλευρά του ο Δήμαρχος πρότεινε την έναρξη συνεργασίας του Δημοτικού Ραδιοφώνου Κατερίνης, με την Μητρόπολη, κάτι που έγινε αποδεκτό. Ως πρώτη δράση ορίστηκε η ζωντανή αναμετάδοση της Κυριακάτικης Θείας Λειτουργίας, γεγονός που σηματοδοτεί την αρχή μιας εποικοδομητικής συνεργασίας της Μητρόπολής με το Δημοτικό Ραδιόφωνο της πόλης.



Η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ενημέρωσης και Επικοινωνίας του Δήμου Κατερίνης, Δημοτική Σύμβουλος Ροδή Ελευθεριάδου – Μελετλίδου ευχήθηκε το Δημοτικό Ραδιόφωνο της Κατερίνης να συνεχίζει να πρωτοπορεί, να ενημερώνει, να επιμορφώνει και να ψυχαγωγεί τους ακροατές του, όπως άλλωστε πράττει με απόλυτη επιτυχία εδώ και 27 ολόκληρα χρόνια.





Το φλουρί βρήκε ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Χρυσοβαλάντης Θεοδώρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !