22 Ιανουαρίου 2015

5 ΚΩΠΗΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ

Το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο στο Σχινιά ο πρώτος Αγώνας Αξιολόγησης αθλητών από όλη την Ελλάδα. Ο αγώνας αυτός που διοργανώθηκε από την Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία αποτελεί τον πρώτο από μια σειρά
αγώνων αξιολόγησης που θα ολοκληρωθούν μέσα στην Άνοιξη, με σκοπό τον έλεγχο της πορείας των αθλητών και τη στελέχωση της Εθνικής Ομάδας.
                Από τον Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης συμμετείχαν 5 αθλητές υπό την καθοδήγηση του προπονητή κωπηλασίας κου Γιώργου Μπικογιάννη. Η πρωταθλήτρια του Ν.Ο.ΚΑΤ. Κατερίνα Νικολαΐδου ( με 6 μετάλλια σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα και 2 χρυσά Ευρωπαϊκά μετάλλια στο ενεργητικό της ) αγωνίστηκε στο σκιφ γυναικών. Στο ίδιο αγώνισμα, στην κατηγορία νέων γυναικών, συμμετείχε και η αδερφή της Κατερίνας, Πανελληνιονίκης και Βαλκανιονίκης Δέσποινα Νικολαΐδου.
Το επιτυχημένο δίδυμο των Νίκου Κακούρη και Θωμά Καραμήτρου, που πέρυσι εκπροσώπησαν τη χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες στη Κίνα, αγωνίστηκε στη δίκωπο νέων, με τον Καραμήτρο να δοκιμάζει τις δυνάμεις του μετά από έναν τραυματισμό που τον άφησε εκτός προπονήσεων το προηγούμενο διάστημα. 

Ακόμη, στο σκιφ νεανίδων αγωνίστηκε η πανελληνιονίκης Κλιτσίδη Μαριαλένα, για πρώτη φορά με τα χρώματα του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !