8 Αυγούστου 2016

Και παράνομος και "Μάγκας" ταβερνιάρης στην Περαία Θεσσαλονίκης

Φώτο Αρχείου
Με την αυτόφωρη διαδικασία παραπέμφθηκε να δικαστεί 56χρονος ιδιοκτήτης ταβέρνας στην Περαία Θεσσαλονίκης, κατηγορούμενος ότι παραβίασε την ποινή του 48ωρου "λουκέτου" που επιβλήθηκε στην επιχείρησή του, ύστερα από φορολογικές παραβάσεις που βεβαίωσαν ελεγκτές της Γ.Γ. Δημοσίων Εσόδων του υπ. Οικονομικών.

Χθες το πρωί, αστυνομικοί του τμήματος Θερμαϊκού, κατόπιν επιτόπιας έρευνας που έκαναν στην ταβέρνα, διαπίστωσαν ότι ο επιχειρηματίας προχώρησε στην αποσφράγιση του καταστήματος, με συνέπεια να τον συλλάβουν. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση σφραγίδας δημόσιας Αρχής, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.
Είχε προηγηθεί έφοδος ελεγκτικού κλιμακίου στην ταβέρνα, στο πλαίσιο φορολογικών ελέγχων για την πάταξη της φοροδιαφυγής. Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι δεν είχε κοπεί ούτε μία απόδειξη στις σχεδόν 30 παρέες που βρίσκονταν στην επιχείρηση. Εκτός από το χρηματικό πρόστιμο επιβλήθηκε η ποινή του 48ωρου "λουκέτου', την οποία όμως ο 56χρονος ιδιοκτήτης φαίνεται ότι παραβίασε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !