8 Αυγούστου 2016

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Απόλλων Λάρισας 0-2

Πρώτο φιλικό για τον Απόλλωνα Λάρισας μετά από 3 μέρες στο Ελατοχώρι με αντίπαλο τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας με την ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη να επικρατεί με 2-0.
Νίκη λοιπόν με 2-0 για τον Απόλλωνα χάρις σε τέρματα των Διβανέ (12′) και Πέντα (59′). Ένας Απόλλωνας που είχε την υπεροχή σε όλο το ματς, είχε κατοχή της μπάλας δημιούργησε πολλές
ευκαιρίες και άφησε υποσχέσεις για το μέλλον. Το λαρισινό συγκρότημα παρουσίασε ένα πολύ πειθαρχημένο σύνολο απέναντι σε μια νεανική ομάδα, σε σχέση με πέρσι, ομάδα της Νεοκαισάρειας, παρουσία μάλιστα και του προέδρου της ομάδας Παναγιώτη Μαντζανά.
Στο 12′ η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη άνοιξε το σκορ όταν ο Σάββας με κάθετη πάσα βρήκε τον Διβανέ και αυτός με ιδανικό τελείωμα πέτυχε το 0-1 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω της αφόρητης ζέστης ο διαιτητής της αναμέτρησης διέκοψε το ματς στο 25′ προκειμένου να δροσιστούν οι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων.
Στην επανάληψη ο Απόλλων μπήκε δυνατά και με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα πέτυχε το 0-2 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πέντα. Οι Λαρισαίοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και απείλησαν με το σουτ του Σαχινίδη να φεύγει ελάχιστα άουτ, αλλά και τον σκόρερ του 0-2 Πέντα να απειλεί με κεφαλιά αλλά να μην βρίσκει στόχο.
Συνθέσεις
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Νίκος Θεοδοσιάδης): Σαρρής, Πολυχρονιάδης, Δερμίσης, Ηλιάδης, Παπαδόπουλος, Παγωνίδης, Χατζηκωνσταντίνου, Ζωβλήκας, Καμπερίδης, Νάκας, Ναλμπαντίδης.
Έπαιξαν και οι: Παναγιωτίδης, Παπαθανασίου, Βούλγαρης, Γαβριηλίδης, Δημηνάς, Μανίκας, Πετρίκης, Κουκουμάς.
Απόλλων Λάρισας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Σταυράκης (30’ Κουρδής, 60’ Φιρινίδης), Σάββας, Λιλολάρι, Ιορδανίδης, Γιαννακόπουλος, Ιβανίδης, Διβανές, Σουλίδης, Κυριάκος, Συράκος, Κολοβός.
Έπαιξαν και οι: Παππάς, Ανδρέου, Σούλι, Μυρσινιάς, Αγριόδημος, Πέντα, Καμπέρης, Γεωργίου, Σαχινίδης, Καμπλιώνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !